lauantai 2. elokuuta 2014

Janakkalan koe



Tänään 2.8 oli Kodani toko koe Janakkalassa, tuomarina Ossi Harjula. Ulkona oli ihan tosi kuuma ja paikkana oli nurmikenttä. Mua jännitti ihan tosi paljon, varsinkin paikkamakuu. No mentiin toisen ryhmän ekana sisään ja seuraava oli doobermanni, joka meni meidän takaa omalle paikalleen. Samalla kun se oli meidän takana astui dobberin ohjaaja vahingossa Kodan hännälle ja dobberi ja Koda meisas ottaa yhteen.. (Ihminen ei pyytänyt edes anteeksi) Puoleenväliin meni ihan ok, mut sit alko Kodan nenä viedä ja pelkäsin et se nousee, mutta onneksi pysyi maassa vaikka olikin ihan vinossa.

Siinä oli sit kuuskoiraa ennne meitä, joten saatiin odotella hetki. Kun meidän vuoro oli nii oltiin odoteltu päälle tunti (+ajomatka n. 1,5h) Koda oli ihan ok viretilassa, mutta tosi nopeesti alko vauhti hiipumaan.. Seuraaminen kytkettynä oli ihan ok, mutt siitä seuraava seuraamis pätkä, eli seuraaminen taluttimetta ei mennyt enää ees niin hyvin. Koda ei jaksannut edes juoksu kohdassa tulla mukaan vaikka normaalisti juoksee melkein mun edellä.. Liikkeestä maahan meni hyvin.

Luoksetulossa Koda oli jo sen verran väsy et ei edes jaksannut jäädä istumaan vaan valui maahan (ei oo ennenntehny moista), ja oon just viimisen kuukauden opettanu et maasta ei liikuta vaik mikä olis.. Koda sit tuli toisella käskyllä, mutta (-.-") se meni istumaan mun oikealle puolelle naama väärään suuntaan ??????????

Liikkeestä seisominen meni ihan hyvin. Hypyssä Koda odotti nätisti käskyä, mutta suoraan kun pääsi toiselle puolelle lätsähti maahan melkeinpä lennosta.. Nousi kyllä ekalla käskyllä takain sivulle, mutta oli se aivan uuvuksissa. Palattua autolle joi vesikupin tyhjäksi vaikka juotin juuri ennen suoritusta..

Alokas luokassa oli yksitoista koirakkoa joista kaksi sai ALO1 kaksi ALO2  yksi hylättiin ja loput sai ALO3 Koda oli 5/11 <3


Pisteet:
1.luoksepäästävyys 10
2.Paikalla makaaminen 8
3.Seuraaminen kytkettynä 8
4.seuraaminen taluttimetta 7,5
5.liikkeestä maahanmeno 9,5
6.luoksetulo 0
7.liikkeestä seisominen 9
8.estehyppy 7
9.kokonaisvaikutus 7

yht.138 ALO3 ( Jos luokse tulo ois ollu 10 nii ois ollu ALO1 )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3