maanantai 25. elokuuta 2014

Cheek 23.8



 Cheekin viimenen keikka pitkän aikaa oli viime la ja mä pääsin sinne. Oli niin upea kokemus ja suur kiitos Lauralle joka kysy mua kaveriksi keikalle. ( Check ) Menin suoraan pentunäyttelystä Lauralle ja lähdimme pikkuhiljaa n.klo 18 bussilla,mertolla ja ratikalla stadonille. Päsin ekaa kertaa ratikkaa ja metroon. Oli aika jännää :D Saatiin odotella jonkun aikaa et lämpäri alko ja sit viel jvg.n jälkee saatii odotella Cheekiä, mut sitkun se alko nii se oli aivan järkyttävän upeaa! Mistään kuvista tai lehtiarkiteleista ei pysty käsittäään sitä kuinka upea se keikka oli. Tää oli mun elämän eka keikka ja kyllä jäi hyvä maku! Loppu keikasta en saannut kuvia kun sade tuli ja kasteli meidät, mutta se ei keikkaa haitannut. Cheek lauloi n. klo 21-23,15 . Hivesti tarkemmmin en jaksa selitää, mutta lehdet ja kuvat voi antaa vähän suuntaa.





























6 kommenttia:

  1. Vähän sä sait hyviä kuvia (:

    VastaaPoista
  2. Millä kalustolla sää kuvaat? :) upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja mul on Canna 600d ja putkena yleensä 5-300 eli pitkäputki :)

      Poista
  3. Hei voisiksä kertoa, että miten pääsit mukaan koiramestareihin ja miten siihen voi ilmoittautua yms. Olisin kiinnostunut oman kultaisennoutajan kanssa menemään siihen. Ootte mun lempparit koira mestarissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ja kiitos ihana kuullu ! Varmaa ei ole että sitä enään tehdään, mutta jos se järjsetään ensivuonna niin sinne ilmotautuminen oli kennelliiton sivuilla :) Sitten ensi keväänä!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3