lauantai 9. elokuuta 2014

wds ja treenailuu

 Tänään 9.8 oltiin Sonin kanssa edustamassa kaverikoiria maailmanvoittajassa klo 12-14. Rapsuttajia ja ihailijoita riitti ja yksi jopa tunnisti koiramestari ohjelmasta!  Ennen meidän vuoroa käveltiin käytävillä kaverikoirahuivi päällä ja satuttii kävelee kameroitten ohi joitten takana oli Ronja juontaja ja samat kuvaajat kun koiramestarissa, joten päästiin taas haastatteluun Sonin kanssa. Ne oli kuvaamassa kennelliitolle jotain 40min pätkää tästä näyttelystä.

Kahden jälkee lähdettii kiertelee ja kattelee, löyty monia kivoja juttuja mitä ois halunnut. Tänään meni kummiskin "vaan" 15e. Ostin pojille uudet pannat jotka on kyllä vähän isot mutta ostin kun halvalla sain, neljänkympin pannat oli 1e nii oli melkein pakko ostaa. Ostin kans yhen euron namipussin ja fb kirppikseltä vetovaljaat sonille. Valjaista kuvia myöhemmin. Yhteensä reissuun meni n. 6h ja huomenna uudestaan ilman koiria vähä shoppailee ja kiertelee ilman et tarvii pelätä et kuka astuu Sonin hännän päälle yms.
Iltalenkki oli treenien parissa kentällä. Molemmat pojat meni hyvin, vähän Sonilla oli väsy tästä päivästä. Otin Kodalle alokasluokan liikkeitä, kapulanouto ja kaukokäskyjä. Koda oli ihan täynnä intoa, kun oli vähän viileä ilma ja en oo eilen enkä tänää oikee kerenny olee senkaa. Soninkaa tehtiin ruutua, tunnaria, noudot ja vähän seuraamista. Annetaan kuvien kertoa enemmän! (kuvissa uudet pannat)




























6 kommenttia:

  1. Ihana banneri sun blogilla! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kävin haastamassa sinut blogissani : http://sarajapeetu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. niin ihana tämä sun blogi. katoin vasta nyt tän vuoden koiramestari-sarjaa ja tajusin että sää oot siellä. teitä on niin ihana kattoo siellä ku ootte molemmat niin ilosia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tämä kommentti sai kyllä hymyn naamalle! Juu siellä me sählätään :D

      Poista
  4. Ihana blogi, jään seurailemaan! :----)

    http://lihavapupu.blogspot.com
    http://days-with-luna.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3