maanantai 25. elokuuta 2014

Pitkästä aikaa, meillä on mennyt hyvin!

Hei ja anteeksi tää kamala postaus väli, en oo vaa jaksannu enää koulun jälkee kirjotella vaikka ois ollu asiaa. Mutta nyt ollaan täällä taas ja nyt tulee on kuvia ja asiaa.

Meillä oli viime torsaina porvoon-seudun kaverikoirien mätsäri jonne sain ylipuhuttuu Samun ja Vepan. x-rotusi oli aika vähän ja Vepa oli PUN1, Bis kehää odotellen ilta jo pimeni muta kannatti odottaa. Verti sijoittui nimitäin BIS3 <3


Olen treenaillut nyt kohtuu paljon kun ens vkl on gr-toko mestaruus ja gr-toko tiimin "pääsy" kokeet, Turussa. Sonin tunnari on jo välillä hyvä, mut väillä ei jaksa keskittyä ja tuo väärän tai vaihtaa. Mut SOnin seuraminen on nykyää ihana. Ruudussakin viellä hitsaamista, koksa Soni haluu mennä aina ruudun ulkopuolelle.. Kaukkaritkin on ihan ok. Kodan kanssa kaikki ok hanskassa, mutta kaikessa ois paratamista.

Viime la oli Vantaalla kr pentunäyttely, jossa oli viisi pentua g-pentueesta (pikkupennut joista postasin joka viikko kesän alussa) Meillä oli ROP-pentu ja VSP-pentu, Ilona oli myös RYP 3 ! Mä handlasin Ilonan ja Shiron. Mukana oli myös Elvis, Bertta ja Risto. Meillä oli myös kasvataja luokka jossa vein Ristoa. Meidän ryhmä oli BIS 3!
Ilona, Bertta, risto, elvis ja Shiro

Risto

Elvis

Kasvattajauokka Berta,Risto,Elvis,Ilona

Bertta

Shiro

Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3