torstai 31. heinäkuuta 2014

Rommy, Mici, Ida, Oiva, Topi ja Vertti


 Tulin Tirmooseen hoitamaan kolmea flattiä maanantai-torstai. Vähän harmitti jättää Jaffa poikaystävän hoiviin, muta tänään pääsen takasin Jaffan luokse. Mutaa täällä oli siis kaksi urosta ja yksi narttu, Rommy, Mici ja Ida. Rommy on viellä alle vuoden ja virtaa riittää. Eilen käytii uimassa meressä ja kyllä oli lämmintä vettä! Vanhempia ei näissä helteissä ole lenkille tarvinnut viedä, kun pihallakin tulee kuuma. Pihalla on pieni lammikko jossa vanhemmat käy viilentymässä.  Koirien kanssa ei olla oikein muuta tehty kun otettu arskaa ja katottu töllöö. 

Kodalla on lauvantaina eli 2.8 tokokei Janakkalassa, eli peukut pystyyn! Olin muutama viikko sitte hoitamassa kahta setteriä ja yhtä Welsii ja aattelin laittaa ne nyt samaa postaukseen kun on jäännyt julkaisematta.





Siellä oli siis Oiva, Topi ja Vertti. Oiva on pentu setteri, Vertti Welssi ja Topi vanhempi setteri. Tää oli tosi mukava hoitokeikka. Koirat oli mukavia ja ilta oli viellä mukavampi. En sitten ole ikinä ennen seisottanut setteriä, niin en tiedä onko oikein? 











5 kommenttia:

  1. Mullakaan ei ole kokemusta setterin esittämisestä, mutta eikö niilläkin pitäisi olla häntä selkälinjan jatkeena? Ja eikö kannattaisi olla kyykyssä, niin saisi sen hännän helpommin oikeaan asentoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se varmaan on, mutta jos katot ainakin Topin hännänkiinnitykstä niin hännän sai laittaa aikas tosi alas :D Ja musta oivalla se jatkuu ihan nätisti? Mutta sen tiiän et hännän ei kuulu olla selän jatkeena samallalailla miten kultsulla. :)

      Poista
    2. Mutta mitä luultavammin pidin häntää liian korkealla :D Mutta ehkä ekalla seisotuksella sen voi antaa anteeksi + kuvat otettu itselaukasimella

      Poista
  2. Oii, flättejä! Tiiätkö noiden oikeita nimiä? tai kenneleitä? :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3