sunnuntai 31. elokuuta 2014

VOI VOI

 Lauantaina lähdettiin aamusta Turkuun kultaistennoutajien toko mestaruteen. Mua jännitti aikas paljon, Kodalla mahissaada TK1 ja Sonilla eka startti voittaja luokassa. Hirvesi en jaksa sepittää nimitäin pientä matkaväsymystä ilmassa. Oltiin Tursusa hotellissa yötä, hotelli oli tosi kiva ja eläin ystävällinen. Huoneen kahva oli pyöreä joa koira ei voi avaa siä tassuilla, huoneessa odotti kaksi kuppia ja kun kirjauduttiin sisään saatiin pikku pussuka missä oli namia, luita ja kakkapusseja.

Hotellilla käytiin uimassa ja syömässä, ruokin ja ulkoilutin koirat ja untenmaille.

Kummllakaan pojalla ei menny koe niinkun oilisi pitänyt, nenä vei Kodaa ja Sonikin kyllä pelleili muutamassa liikkeessä.

 Kodan pisteet
1.luoksepäästävyys 10
2.Paikalla makaaminen 6
3.Seuraaminen kytkettynä 6,5
4.seuraaminen taluttimetta 5,5
5.liikkeestä maahanmeno 8,5
6.luoksetulo 9,5
7.liikkeestä seisominen 8
8.estehyppy 8
9.kokonaisvaikutus 8
 Yht 148,5 ALO2

Koda oli paikkamakuussa taas niin hölmö. Haisteli minkä kerkes ja jopa ryömi vähän. Seuraamisissa ei ollut yhtään omaitsensä vaan ajatteli enemmänkin hajuja. Mutta ehkä sitten ens kokeessa paremmin.

 Sonin pisteet:
1.Paikalla makaaminen 9
2.Seuraaminen taluttimetta 8,5
3. Istuminen seuraamisen yhteydessä 10
4.Luoksetulo 5
5.Ruutu 0
6.Noutaminen esteen yli hypäten 0
7.Metalli esineen nouto 7,5
8.Tunnistusnouto 0
9.Kauko-ohjaus 5
10.kokonaisvaikutelma 5
 Yht 160p VOI 0

Jotta voin puolustaa itseäni kerron heti alkuun että yksikään voittajaluokan koirista ei mennyt ruutuun. Ruutu oli merkattu valkoisella nauhalla ja punaisilla tötteröillä. Myös kehänauha oli valkoinen ja koirahan ei oikein erota punaista viheästä. Tunnarista tuli väärä palikka ja hyppynoudossa kävi puskassa pissillä välissä. Luoksetulossa annoin seiomiseen kaksoiskäskyn ja kaukkareissa liikkui vähän. Mutta en oikein ymmärtänys mitä tuomari haki, kun tuntui et riippui siitä kuka koira eki virheen, että kuinka paljon pisteitä lähti.. Tuomarina oli Ralf Björklund.

Mutta uusia kokeita kohti! Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3