maanantai 7. heinäkuuta 2014

Agirotu

 Eilen (6.7) oli agirotu kisa Janakkalassa. Alkuun jännitti aikalailla, mutta oli kiva nähdä tuttuja koiramestari kuvauksisa. Ja yhen bloggaajankin sieltä bongasin. Voitte käydä katsomassa kenet bongasin tästä. Olin vähän hämilläni siitä, ettei radat ollu aidattuja. Vähän pelotti et Soni lähtee narttujen tai muitten hajujen luokse eikä keskity rataan. Eikä oloani yhtään Sonin käytös kun kävin treenaamassa, pienessä kulmauksessa jossa oli kaksi hyppyestettä. Soni ei siellä keskittynyt yhtään vaan nuuskutteli maata. Kävin just ennen rataan tutustumista vesipisteellä kastelemassa Sonin mahan ja rintakehän, sekä tarjosin juotavaa. Rata oli kohtalainen helppo, muutama vaikee kohta siihen oli laitettu.



Soni oli radalla kolmas, ja ratahan meni viestinä. Eli kun eka oli ylittänyt vikan esteen sai seuraava lähten jne.. Siinä kun odotti että koska saa lähteä ei kyllä kerennyt katsomaan edellisen suoritusta eikä seuraavan ku oli ilonen koiransuorituksesta ja halijapusi haukkua. Soni repäs ja teki puhtaan radan!! Ainut moka oli mun muistikatkos.. kolme estettä oli jäljellä enkä muistannut minne mennä putken jälkeen. Onneksi muutamansekunnin jälkeen muisti palas! Meidän koko Alo maxi joukkoe oli tosi hyvä! Oli tosi kiva kokemus, varmaan ensivuonna uudestaan!
 Hienoa oli että kultsu joukkoe oli viides! Ja joukkoeitao oli yhteensä 16. Kuvasin myös paria muuta rotua ja tuossa muutama kuva niistä :)





3 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3