tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jaffa



 Olen jo kauvvan haaveillut omasta kissan pennusta, kun Manukaan ei ikinä palannut. Halusin oman jota kukaa ei päästä vapaaksi pahaan maailmaan. Katselin paljon facessa kisuja ja ihailin pentuja, mutta kaikki oli niin pitkällä. Sittenkun vihdoin löytyi Askolasta kisu pentuen laitoin heti viestiä, että olisiko poikaa vapaana yms. Kyseinen henkilö oli kumminsin ulkomailla ja vastaili todella huonosti. Odottelin kummiskin aina, että tulisiko vastauksia ja vihdoin jos jotain vastausta sain niin en kerennyt kun yhden kysymyksen kysymään kun hän taas poistui netistä.. Pikkuhiljaa alkoi turhauttamaan se ettei saa vastauksia. 

 Lauvantaina oli Porvoon ryhmänäyttely jonne menin yhden puolitutun tyttären kyydillä. Hänellä oli kyydissä myös toinen naishenkilö, joka oli kisu ihmisiä. Jossain vaiheessa tuli puheeksi kissat ja asiasta toiseen kissanpennut. Kerroin sitten että etsiskelen itselleni kisua, hänellä olikin sitten tiedossa kaksi pentuetta. Toisessa oli enään mustavalkoinen poika ja toisessa kaksi puolipitkä karvaista tyttöä. Kun näin kuvan tytöistä ihastin tiikerin väriseen ja pyysin yhteystiedot.

Sain tyttökissojen omistajan numeron johon lauvantai illalla laitoin viestiä. Sunnuntai aamuna puhuttiin puhelimessa ja sovittiin, että otan heiltä kisun. Aluksi mun piti hakea kisu vasta maanantaina, mutta koska sain Tiinalta kyydin takasin Porvooseen onnistui haku jo sunnuntina. 
 Menin bussilla Vakkolaan ja lähdettiin äitin kanssa hakmaan kissaa. Paikan päällä nähtiin eka kisujen emä, joka tuli tutkimaan autoa. Sisällä näin ensin pienenpienen kisu vauvvan mutta se ei ollut se mitä tulin katsomaan. Nainen kertoi käsi veressä, että sai kisan siirrettyä juuri toiseen huoneeseen ja kissa oli purrut ja raapinut samalla käden verille. Huoneessa maukunaa kuuluin hyllyn alla jossa kissa sähisi peloissaan. Mies haki paksun hanskan ja otti kissan pois hyllyn alta, mutta kisu pääsi karkuun. Onneksi emo alkoin pesemään pentujaan niin sain kisun napatua syliin.

Varmuudeksi viellä ennen lähtöä nostin hännän ylös ja poikahan se oli! Kisu vauvva sähisi minkä kerkesi mulle ja matka meni läähättämällä ja maukumalla takasin vakkolaa. Aina kun meni lähelle kantokoppaa kisu alkoi sähisemään peloissaan. Söin vakkolassa ja Tiina tuli hakemaan mua ja vei mut Porvooseen, jossa mun pojat oli erittäin ihmeissään, varsinkin Soni. Kisu antaa kyllä tassua selaisille tunkeileville karvakasoille.
 Ensin Samu ja Sanna olisi halunnut kissan nimeksi Rommi, mutta minusta se ei sopinut tälle yksilölle. Itselleni tuli mieleen Roomeo. Samu sitten heitti että "Jaffa" ja se sopi kaikille. Joten nyt minulla on poika kisu nimeltä Jaffa <3

Jaffa on vähän liian nuori ja luultavasti siksi maukuu aika paljon. Mutta Jaffa on rentoutunut Todella paljon yhdessä vuorokaudessa, maanantaina sain jo silittää kun makoili sängyllä. Ekan kerran Jaffa söi sunnuntai iltanan n. klo 23. Vaikka Jaffa viellä sähiseekin niin kyllä on ollit niin suuri muutos jo vuorokaudessa, että ihana lemmikki siitä tulee <3



Söpöin ikinä <3

6 kommenttia:

  1. aivan syötävän suloinen !! Harmi etten voi ottaa toista kissaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin on <3 Eikö sun kisu tykkää muista? :D

      Poista
    2. eei se oikee :D taino ei tiiä nyt se on rupenu rauhottuu ku ikää on tullu enemmä

      Poista
  2. Ihania kuvia, oot saanu valotukset ja värit kohilleen! Pistää vaan tekstissä esille tulevat kirjotusvirheet niin paljon silmään, et piti sanoa. Lue aina ennen kun julkaiset, niin vältyt virheiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja pahottelen virheitä mutta en itse huomaa lukihäiriön vuoki virhaitäni..

      Poista
  3. voi miten ihana kisu, aivan pikku aurinko

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3