sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

20.7 Mäntsälässä on nyt pyörähdetty

 Tänään (20.7) on ollut vauhdikas ja lämmin päivä. Aamu alkoi klo 07:00, Matka kohti Mäntsälän näyttelyä. Heti näyttelyn jälkeen, kun pääsi kotiin niin rullikset jälkaan ja uimaan. Uimasta kun päästii takaisin kotiin niin ilahdukseni huomasin, että 5min aikaa nii oon sopinut että olen kaupalla. Ja sit menin ens lauantaita varten näyttely treeneihin. On kiva päästä esittämään hollanninpaimenkoiraa ja austraalianpaimenkoiraa. Ainut vaa että lievä auringon pistos, ainakun laittoi pän alas nii aivan kamala päänsärky! Nyt päsin takasin kotiin ja olipa ihana vaan istua!
Mutta aamulla autossa oli viisi kultaista ja Kyllä Sonikin oli mukana! Soni on siis viimeksi ollut kehässä noin kaksi vuotta sitten. Mukana oli myös Koda, Mimi, Liinu ja Kodan sisko Nami. Intokin oli paikanpäällä. Kehät alkoi n.klo 10.00, tuomarina meillä oli Kati Heiskanen.
NUO ERI2 SA
 Kodalla oli vain yksi kisakaveri, joten sijoittuminen oli aika varmaa. Niinkuin tiedän Koda on laiha ja karvaton, ja sen myös tuomari huomasi. Koda käyttäytyi ihan mallikkaasti mutta, liikkeessä häntä nousee aivan liian korkealle.  Kodan arvostelu
"Ryhdikäs, erinom. uros. Hyvät mittasuhteet. Kaunis uroksen pää. Kaunis ilme. Ryhdikäs kaula. Erinom. luusto. Erinom. takakulmaukset. Olkavarsi voisi olla viistompi. Liikkuu sivulta ryhdikkäästi, hyvällä askelmitalla, hieman kapeasti takaa. Kaunis väritys, hyvä karvapeite, Esitetään hyvin! NUO ERI NUK2 SA "



 Somppa akatokokoira veteli ihan täysii ja häntä taivasta kohden kehässä. Sonissa oli ihan pitelemistä kun hän ravasi ihan täysii. Sonillahan oli yksi hammas väärin ja siksi ei ole käynnyt näyttelyissä. Sonilla on ihan tosi hienot liikeet, vaikka onkin epäurosmainen runko ja pää.. Tavoitteena oli vain saada parempi kuin "T" ja se tavoite toteutui. Sonin arvostelu
"Maskuliinenen uros. Erittäin hyvää rotutyyppiä. Kaunislinjainen pää, joka saisi olla aavistuksen vahvempi. Hyvä ilme. Hyvä kaula. Hieman pysty lapa. Tiivis selkälinja. Hieman litteä runko ja kapea etuosa. Erinom. raajaluusto. Hyvät tassut. Liikkuu sivulta vaivattomasti, hyvällä ryhdillä. Hyvin takaa, löysästi edestä. Hieman ylpeä hännästään. Karvapeite ei parhaimmillaan. AVO EH "
AVO EH-

Jos olette huomannut, Sonilla on harvemmin turkki näin hyän näköinen.. Ja syyn on uusi shamppoo! Voin tehdä vertailu postauksen shampoista jos vain jotain kiinnostaa: :)

3 kommenttia:

  1. Onpas nättejä koiruuksia! Toi shampoo postaus kiinnostais mua ! :D Ite yrittäny löytää hyvää shampoota kultsulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja täytyypi sitten alkaa kehittelemään shampoo vertailua ! :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3