torstai 3. heinäkuuta 2014

Snappe tuli hoitoon

Tiistaina mulle tuli hoitoon x-rotunen Snappe. Snappe on kolme vuotias kolmen rodun sekotus. Alkuun Snappe oli aika kova vetämään hihnassa, mutta koirapuiston jälkeen käveltiin jo ihan nätisti. Koirapuistossa Snappe sai leikkiä ja juosta Vertin ja Maken kanssa. Make paimensi Snappea ja Vertti tais luulla Snappea tytöksi.. Onneksi Snappe ei ollut moisiskaan siitä että Make ja varsinkin Vertti kävi vähän alistamassa.

Oli kiva nähdä, että alistaminen ei ollut ongelma Snapelle, koska hyvin todennäköisesti perjantaina kun mun murut tulee takasin nii Koda on hyvin nopeesti alistamassa uutta tuttavuutta. Snappekin lähtee perjantai iltana joten Soni, Koda ja Snappe ei kerkee olla hirveesti keskenään.

Ekana illal ja seuraavana aamuna Snappe vinku hetken, en tiedä vinkuko omistajan perään vai muutan vaan.. Mutta onneksi se ei jaksannut kauvvaa ulista. Omasta mielesta vinkuminen on nimittäin melkein ärsyttävämpää kun haukkuminen, varmaan siksi että haukkumisista on helpompi kometaa ja kieltää.
b

 Muuten hoidokki on ollut oiken kiva koira, vähän hölmö kyllä välillä.. Oli menossa parvekeelta ulos.. Kun avasin välioven nii jäi ihmeissään tuijottamaan välioven väärälle puolelle ja ihmetteli et ei pääsekään ulos.. ja muuta pientä hauskaa. Suurimmaksi osaksi hän on kyllä makoillut sängyillä tai sohvalla.
 Aluksi arvailtiin että Snapeesa olisi suomenajokoiraa ja berninpaimenkoiraa, ajokoiraa veikattiin pään takia ja berni tuli mielen sivuprofiilista. Mutta oikeat rodut olikin saksanpaimenkoira, karjalankarhukoira ja rotwailer.. Mitä rotuja sinä olisit veikannut?









2 kommenttia:

  1. Mun mielestä näyttää hiukan labradorinnoutajan päältä.. Mutta huippusuloinen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kumma et mulle ei tullu lapukka mieleen :D X-rotuset on kivoi ku voi näyttää ihan miltä vaan :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3