tiistai 9. syyskuuta 2014

Chilimakkara

Tässä on Chili, hän on x-rotuinen mäyräkoira jota alan ulkoiluttaa ainakin kerran viikkoon. Chilin omistajalla on tulossa polvileikkas ja vien Chiliä pidemille lenkeille. Chili on ihan mukava pikkukoira, ja oli mukava kuvattava. Ymmärsi hyvin munkin ruotsia, vaikka en osaakkaa varmaa viittä sanaa enempää kyseistä kieltä. Tätä mäykkymixiä tulee varmaa näkymään täällä blogissa vielä, ainakin sitten kun päästään mettään kävelemään. Viellä en tiedä minne mettään oikeen pääsen, tai voiko Chiliä pitää vapaana tai onko sillä jotain pidempää hihnaa että pääsisi vähän juoksemaan.






6 kommenttia:

  1. Vau vähä hienoi kuvii! :) ja itse koirakin kyllä on ihana :D

    VastaaPoista
  2. Ihanan koiran oot kyllä saanut hoidettavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itekki oon ilonen että tämän makkaran löysin. Sittenkun vaa löydettäisjoku kiva mettä nii voitais mennä sinne leikkimään :)

      Poista
  3. Ootko sää se janina koiramestareista ? :0

    Pari kysynystä koiramestarista

    1. Millon siihen pitää ilmoittautua
    2.missä ne kuvataan
    3.kuinka pitkään koiranestarit kesti
    4. Jännittikö mennä siihen ohjelmaan ja mitä sanoit sun äitille ? :D

    VastaaPoista
  4. En pysty vastaamaan joten vastaan kommentilla :) joo oon mä se Janina :D ei oo varmaa että edes tulee seuraavaa kautta mut jos tulee niin varmaa ens keväänä tulee kennelliiton sivuille tietoo.. viimeks ne kuvattii kehäkolmosella olevalla areenalla oikohan ollu vuokkosten areena. Kuvaukset kesti 4pv ja tuli 7jaksoa. Ja kyl mua jännitti ku sain tiedon et pääden nii kyl reenit alko mut kuvauksis oli kyl aika rentoo ja super hauskaa varsinki ku alko tutustuu ihmisii. Ja ku olin tehny hakemuksen sanoin äitille et tein sen ja sitku sain tiedon nii soitin innoissani äitille ja sit mietittii vähä kyytei yms. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3