perjantai 22. toukokuuta 2015

hauwwawauwwa

Nyt hän on kotona! Tätä on odotettu vajaa neljä kuukautta. Aika on mennyt onneksi aika nopeasti. Matkan varrella suunnitelmat ovat muuttuneet, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Saanko esitellä brainiacborders Jackson "Bolt" . Bolt on kohta 4kk bluemerle bordelcollie. Vähän jännitti ostaa koiraa kuin "sikaa säkissä", kun olen tottunnut näkemään pennut moneen oteeseen ennen ostoa. Kodan näin ekaa kertaa alle päivän ikäisenä ja siitä lähtien oli lähes päivittäin hänen elämäss. Joten tämä tilanne oli vähän erinlainen.

Mutta vaikka jännitti että onko pääkoppa kunnossa, niin sain huokasta helpotuksesta. Bolt on upea nuori herra, utelias, ahmatti ja avoin! <3

Eka yö meni suhteellisen hyvin. Bolt asustaa yöt ja yksin olo-ajat n. 2m x 2m aitauksessa. Aluksi Bolt yritti yli, ali, läpi ja kaikki mahdolliset tavat päästä pois häkistä. Mutta nukahti lopulta..

Tänään päivälenkillä käytiin vähän kuvailemassa, kun oli nätti ilma. Bolt käppäilee muuten ihan kivasti hihnassa, mutta koska ei ole tottunnut hihnaan eikä pantaan, niin jos hihna kiristyy alkaa Bolt rimpuilla.

Tässä teille tän päivän kuvia :) ! Olen aivan rakastunut tähän hurmuriin. Ei ota itteensä komennuksesta, mutta uskoo kummiskin ja haluaa olla lähellä ihmistä. Ja hänen nassu on niin suloinen!11 kommenttia:

 1. Onpa se ihana! Kaverilla on suunnillee saman ikänen ja värinen bortsu:D ois joskus kiva nähä tätä jossain.. Itteeki kiinnostaa omal taval bortsut mut ehkä turhan aktiivisia mulla (yks kaveri jolla myös bortsu ni ehotti mulle rotuu ja sano et ei oo miulle liia energine) en sit tiiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :) Etköhän sä jossain näyttelyssä? ;) Itsellekki tää tuli vähän niinku ei tarkotuksella :D Austraalianpaimekoiraa olin ajatellut.

   Poista
 2. Onnea pennusta! Vähän sulla on nyt hieno jengi koossa. :)

  VastaaPoista
 3. Oiettä ku onki suloinen herra täällä! :3 Pentukuume vain kasvaa kasvamistaan, mutta itte pitää ainakin vuosi vielä oottaa Roopelaiselle kaveria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentu kuume on jotain kamalaa! Mutta hyvää kannattaa odottaa <3

   Poista
 4. Apuaaaa.. hän on niiin söpö♥

  VastaaPoista
 5. Eikä mikä söpöläinen <3 Suuret onnittelut pennusta! :)

  Onpas ihanan vauhdikkaita kuvia!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3