tiistai 3. tammikuuta 2017

Pipari-haaste

Joulun aikoihin netissä levisi piparihaaste, ja me otettiin haaste vastaan. Tiesin että Soni suoriutuu tehtävästä, mutta olihan se pakko kokeilla Kodan ja Boltinkin kanssa. Yllättävän hyvin hekin malttoivat mielensä. Mutta Koda oli kyllä niin keskittynyt pitämään piparit kuonon päällä, että melkein huvitti.
Niinkuin viime postauksessa sanoin, haluan taas alkaa petraamaan blogiin. Vaikka tiedän että aikaa saattaa olla rajallisesti välillä, niin on se sen verran mukavaa lueskella vanhoja postauksia. kommenttejen saaminen teltä on mukavaa, ja aina yhtä ihmeellistä on jos joku testä tulee moikkaamaan ja kertoo että lukee blogiani tai muuten vaan tietää minut tai yleensä koirani! Kiitos että olette sielä. Mietin tässä jos alkais joka kuukaus tehdä my day, mielipide postaus tai joku muu ns. vähän spessumpi, eikä aina vaan kuulumis tai treeni postauksia. Miltä kuulostaa ja mikä kiinnostaa?

1 kommentti:

  1. Tuo kuulostaa kivalta idealta, että tekisit jotain vähän erikoisempiakin postauksia välillä, vaikka mä tykkään lueskella myös arki ja treenijuttuja mielellään :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3