maanantai 30. tammikuuta 2017

puuha viikonloppu


Perjantaina oli suunnitelmissa koirien pesuja ja trimmauksia aamusta, päivällä hoitokoiran haku ja tuttujen koirien lenkitys, sekä illalla mätsäri. Soni lähti jo päivällä mummolaa ja Koda meni mätsärin jälkeen perässä.
 Lenkki meni yllättävän hyvin poikien alkukankeuden jälkeen, Kodan suhtautumisesta Torresta kohtaa olin ylpeä. Vaikka pojat on aika saman ikäisiä, niin Koda ei onneksi tuon taivaallista välittänyt.
 Mätsärissä mulla on Koda mukana ja handlattävänä Jasu jonka aamulla pesin ja siistin. Mätsärissä kehät oli suhteellisen aikataulussa, vähän ennen kello kahdeksaa. Ensin vein Jasun ja saimme punaisen nauhan. Muutama pari välissä ja oli Kodan vuoro, meidän paria vähän jännitti eikä hän oikein sen takia viihtynyt kehässä, joten saatiin punainen. Yritin saada Kodaa siirrettyä sinisiin jotta koirat ei olisi samassa luokassa, mutta se ei onnistunut. No ei auttanut kun äheltää kahden koiran kanssa samassa kehässä, tehtiin niin että juoksin ekassa ryhmässä Jasun kanssa, ja toisessa ryhmässä Kodan kanssa. Molemmat koirat pääsi vielä jatkoon joten Jasulle nykäsin äkkiä toisen handlerin. Kuulin että Jasu pääsi kolmannelle paikalle, kunnes huomasin että kehässä ollaan enään minä ja toinen muu. Kierros ympäri ja me päästiin ykkös paikalle!! Whooop Bis kehässä ei enään sijoituttu.

 Lauantaina oli Lahden pentunäyttely, jossa vein sileäkarvaista noutajaa. Neoa oli erittäin mukava viedä, mutta harmillisesti pienen virheen takia jäätiin kakkoseksi. Tuomari sanoi että ilman sitä oltaisiin voitettu, mutta tällä kertaa näin päin. Jäätiin katsomaan näyttely loppuun asti, koska flätti kasvattaja oli rop- kasvattaja, ja super hienosti lopussa vielä BIS-2 kasvattaja ryhmä.
 Sunnuntaina oli sitten vielä Vantaalla hsks:n mätsäri jossa oltiin Jasun omistajan kanssa. Hänellä oli Jasu mukana ja mä tulin myös treenaamaan Ainoa, tulevaa sakujen erkkaria varten. Vein Jasun ja Ainon yksilö arvosteluihin ja molemmat sai sinisen, joten Jasun omistaja joutu viemään itse Jasun kehään. Valitettavasti he tippuivat aika nopeasti pois ja ihmettelin suuresti että me oltiin Ainon kanssa vielä neljän parhaan joukossa. Lopulta oltiin sinisten kakkosia, oli kiva että saksanpaimenkoira nostettiin sijoitukselle.























Olen yrittänyt saada teille agility postausta, mutta videoiden kanssa tuli vähän ongelmaa, kun huomattiin että mun koneessa ei ole movie makeria ja nyt en tiedä millä muokkaisin niitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3