torstai 26. tammikuuta 2017

Hskh agility möllit

Sunnuntaina oli Vantaalla agility möllit, jonne lähdimme Annin kanssa. Mukana oli Bolt ja Nori, käytiin ensin pieni lenkin tynkä ja mentiin ilmottautumaan. Itse unohdin ennakko ilmottautua, vaikka se oli ajatuksissa tehdä... Ilmoitin Boltin mölli luokkaa kahdella startilla ja vähän epäillen kisaavien luokkaan yhdellä startilla.

Kisaavien luokassa jännitti se että, se oli suoraan virallisista kisoista jätetty kakkosluokkalaisten rata. Virallisella radalla vain yksi maxi luokkalainen sai nolla tuloksen, nii vähän kuumotteli mennä sinne. Tarkoitus oli saada vähän osviittaa missä me mennään tällähetkellä, keppejä ja keinua en ole treeneissä edes vielä laittanut rataan. Oli siin enemmän kuin odotettua että ne ei pakosti onnistu.



Pitkän odottelun jälkeen päästiin radalle, ensin oli kisaavien luokka. Lähdössä vähän jännitti, mutta ekan käskyn jälkeen keskityin vain rataan. Bolt oli todella kivasti kuulolla, se seurasi eittäin hyvin mun eleitä ja antoi paljon sähellystä anteeksi. Puomin kontakti ei ollut niin hyvä kun se voisi olla. Radalla oli koko pitkä pituus, jota Bolt ei oo ikinä tehnyt ja se vain liisi sen yli. Pituuden jälkeen suoraa kepeille ja siinä oli vähän liikaa vauhtia. Bolt yritti onnistua mutta alotti kepit väärästä välistä, mun ois pitänyt himmata ennen keppejä! Kepeiltä keinulle joka taas vähän jännitti, Bolt teki keinun niin paljon nopeammin kuin treeneissä, että mun "ota" käsky tuli liian myöhään.

Kepeiltä ja keinusta siis -5vp, muuten rata meni koiran osalta kivasti. Mulla oli niin hieno fiilis radan jälkeen, ettei mitää järkee.



Sitten taas odoteltiin, että päästäisi mölli radoille. Sielä eka rata oli vähän riman alitus, Bolt jääty puomin ylösmenossa. Luultavammin keinu oli jäänyt vähän takaraivoon kummittelemaan viime radalta. Sitten mun ohjaus virheistä ohitettiin yks hyppy, joten otin muutaman ylimääräsen esteen ja sit loppuu asti. Eli virhepisteitä tuli.

Toka mölli rata oli jo vähän järkevämpi, ja siitä tulikin nolla rata. Bolt oli selvästi jo hiipumassa, kun alkoi vauhti jo vähän hidastumaan, mutta puhdas ja melkein siisti rata riittää mulle erittäin hyvin. Nolla radalla sijoituttiin kolmanniksi, ja saatiin hieman kyseenalaisia palkintoja, Namit vielä ymmärsin ja yli suuren heijastin liivin, mutta uimahattu ja matka shamppoo oli ehkä vähän hupaisia.

Mutta oli kyllä kiva fiilis möllien jälkeen!

p.s vielä muutama päivä aikaa vaiukuttaa helmikuun spessu postaukseen!!!

Linkit: https://www.youtube.com/watch?v=hs0W6DA6Jcs , https://www.youtube.com/watch?v=fr3raxNeiJM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3