tiistai 17. tammikuuta 2017

Deja vu

Jotta vuoden vaihde ei liian hyvin lähde käyntiin, niin 2016 vikalla viikolla Kodan tassusta löydettiin furunculoosi. Meidän oma eläinlääkäri oli joululomalla, joten turvauduin kunnalliselle puolelle. Diaknoosi saatiin hyvin nopeasti, ja lääkkeet jotka alkoi nopeasti auttamaan. Antibiootti kuuri kesti kaksi viikkoa, ja tassu näytti ulos päin jo todella hyvältä. Tassussa tuntui kuitenkin pieni patin oloinen juttu varvas välissä, joten onnekeni meidän oma ell. tuli sopivasti lomalta ja otti meidät vastaan samana päivänä kun ab:t olisi lopunut. Kerroin ja näytin mikä on tilanne ja todettiin, että furunculoosi ei ole vielä parantu ja kaiken lisäksi toisesta tassusta löytyi samanlainen karvaton kohta. Eli siihen on tulossa seuraavaksi sama juttu, mutta aletaan hoitamaan sitä jo pois ennekun kerkeää kunnolla puhjeta.

Kodalla on muutenkin tällähetkellä tassut huonossa kunnossa, ainahan sillä on herkät anturat ollut. Sen huomaa kun maa jäättyy ja on terävä, niin Koda vähän varoo askeliaan. Ell. suositteli että aloitetaan kunnon vitamiini kuuri. Ja sehän tehdään, oon vaa niin huonomuistinen että en muista mitä kaikke kannatti antaa. Täytyy se vielä selvittää, muistan vaan sinkin ja E-vitamiinin.

Mutta muuten Koda voi erittäin hyvin, ja on iloinen oma itsensä. Me eletään ja touhutaan täysin normaalisti, sunnuntaina käytii juuri nouto treeneissä. Koda teki aikas kivasti töitä, kokeili alussa vähän onneensa ja rajoja. Mutta vikat noudot oli tosi kivoja!

Samalla eläinlääkäri käynnillä näytin eläinlääkärille Boltin selkää, tiesin sen olevan jumissa. Mutta pahalta kuulosti kun ell. sen sanoi. Kyselin myös että mitä mä teen, koska hieronta ei auta. Seuraavaksi kokeillaan fysioterapeuttia tai osteopaattia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3