tiistai 27. tammikuuta 2015

Willowfield`s jyräsi Turussa


Sunnuntaina oltiin Turussa näyttelyssä, jossa meni erityisen hyvin. Mukana oli Risto, Bertta, Alma, Koda ja Into. Koda oli vaa laina koiraja junnuissa, mutta Kodan kehäkettuilu jatkuu luultavasti lahdessa 21.3. 25.1.2015 PN kehässä sijoittui kolme willowfield`s koiraa! Ikinä ei oo varmaa käynnyt niin hyvin. Harmi vaan, että serti meni taas nenän edestä.. Mä esitin Riston, Bertan, Mimin ja Alman. Pn kehässä vein Sitten Bertan joka sijoittui 3. ja perässä Alma (Bertan äiti ja Sonin sisko) PN 4. <3 Kyseinen tuomari ei oiken tykkää tummista kultaisita, joten oli upeeta että Mimi voitti avoimen luokan. Pn1 oli siis willowfield`s Belle, joka on Kodan isotäti. Todella nätti veteraani.
Judge: Tino Pehar, Kroatia
Junior class
Willowfield's Great Baloo "Risto"
3rd with EXC
Champion class
FI&EST&LV CH BH TK2 Willowfield's Duudson The Man "Into"
3rd with EXC, CQ
Junior class
Willowfield's Golden Cinderella "Bertta"
1st with EXC, CQ, 3rd BEST BITCH and RES CC 
Open class
Skylock Mad Madam Mim "Mimi"
1st with EXC, CQ
Working class
Willowfield's Diva In Silk "Alma"
2nd with EXC, CQ, 4th BEST BITCH, RES CACIB 
BOB breeder!

Tänään käytiin ottamassa pari räpsyä Jaffasta. Kisu vaan kasvaa, kaikki muut kisut joita oon nyt nähnyt näyttää todella pieniltä. Tai ainakin niiden hännät näyttää lyhyiltä, vai onko Jaffan häntä liian pitkä? Kuvissa sitä ei oiken kyllä hahmota. Ensi kuun alussa ois tarkoitus mennä siruttamaan ja rokottamaan Jaffa ja yritän päästä huhtikuussa olevaan pet-expoot kissa näyttelyyn. Jos joku tietää kissa näyttelyista jotain tai on itse käynnyt niin mulle saa/pitää kertoa kaikki niistä!! 
 Sain Kodalle koepaikan 7.2 Porskin halliin jossa tuomarina Harri Laisi, eli sama paikka ja sama tuomari kun viime kokeessa. Ehkä tämä avo luokka menee vähän nopeammin kun alo. Tarkoitus olisi saada vain Tk2 ennen sääntöjen muutosta ja sit alan molempien poikien kanssa takomaan voi luokkaa uusilla säännöillä!
 Sonilla oli eilen taas el.lääkäri ja nyt jalkaan laitettiin tuollainen muivi joka menee jalan läpi. Tarkoitus on, että jalka ei mene kiinni ja mädät pääsisi valumaan ulos. Noin viikon päästä tuo muovi otetaan sitten pois ja toivotaan että jalka olisi parantumaan päin!

4 kommenttia:

 1. Vau teillähän meni upeesti! :D onnittelut! Ja aika moinen rumba tuosta tikusta tullut, (:/) mutta toivotaan että Soni paranee pian!

  P.s. Jaffahan on kasvanut iha huimasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja juu tosta tulee joku jätti mirri :D

   Poista
 2. Auts, tuo jalka on kyllä pahan näköinen! :/ Miten juuri teidän tuuria että pienestä tikusta tuli noin iso vaiva.. :(

  Tosi kivoja kuvia Jaffasta! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3