sunnuntai 4. tammikuuta 2015

puoliksi kultainen

Meillä on hoidossa Selmakoira 2.-6.1. Olin kesälläkin hoitamassa Selmaa. Selma on kultanennoutaja x isovillakoira. Eli goldengoodle vai mikä lie. Yritän saada viellä tiistaina parempia kuvia, mutta nyt ei ole sää meitä suosinnut. Alhaalla oleva kuva missä kaksi koiraa yhdistetynä on iha vitsillä tehty, koksa Selma tosiaan on puoliksi kultainen. (Koiraa ei oo ennen seisotettu)

Asiasta kukkaruukkuun, Meillä on Kodan kanssa 17.1 Porvoossa eka avoimen luokan sartti. Vähän jänskättää, enten varmaan paikkamakuu. Porskin halliin, kun saa treeneihin viedä juoksusia narttuja pöksyt jalassa ja sehän ei hajuja estä...

Katselin eilen rally-toko kisoja ja koiratanssi kisoja. Maaliskuussa ois Janakkalassa kt-kisat johon aattelin yrittä Sonin kanssa. Ja Vantaalla oli rt koe johon halaisin molemmat, mutta en tiedä saako yksi ohjaaja osallistua samaan luokkaan kahdella koiralla?? Tokossa kun ei nii saa tehdä. Joten kertokaa toki viisaammat!









7 kommenttia:

  1. Rallyssa saat osallistua kahdella koiralla samaan luokkaan, alemmissa luokissa ainakin. :) Tokossahan se ongelma olisi paikkamakuu, mitä rallyn alossa ja avossa ei ole.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vastauksesta. Tokossakin melkein aina on ryhmä liikkeet kahdessa osassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toki alossa ja avossa voi olla niin paljon jengiä, et se on täällä päin mahdollista, mut sitä ei kai sääntöjen puitteissa voi taata, koska kaikkialla ei oo niin paljoa porukkaa kokeissa.

      Hauska muuten toi puolikas koira -kuva. :D Onko Selma kuinka noutajamainen? Noi on yleensä tosi hauskoja miksauksia.

      Poista
    2. totta :) se oiski hauskaa ohjata kahta koiraa paikkamakuussa :D

      Kiitos, Selma verrattuna mun kultasiin, niin on paljon eroja. Mutta tykkää ainakin kannella tavaroita :) Ja leikkii samalla tavalla kun kultaiset. Mut on niin outoo kun on hidas syöjä talossa.

      Poista
  3. Onpas kauniita kuvia :) korjaan, se on goldendoodle ei doodel

    VastaaPoista
  4. Ryhmäposeerauskuvat penkillä ovat hienosti onnistuneet! :-)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3