torstai 1. tammikuuta 2015

vuosi 2014 on nyt taka päin..

Ajattelin tiivistää tämän vuoden yhteen postaukseen. Tänä vounna on tapahtunut, on ollut hyviä ja huonoja hetkiä. ollaan käyty monissa kokeissa ja toisinaan vaan löhöilty.

Sonin saavutuksiia ei ole paljoa, koska emme ole saanneet voittajan liikkeitä vielläkään kunnolla kuntoon. Tunnariin ja luoksetulos pysäytyksiin saa antaa vinkkejä. Mutta mahtavinta Sonin osalla on ollut koiramestari-ohjelma ja siitä tullut kohu. Pääsimme neljään lehteen, kymmenenuutisiin ja 1001 Rikua ohjelmaan, joka alkaa tässä kuusa. olimme myös Koira2014 esiintymässä kahtena päivänä.

Sonista tuli kaverikoira 2014 keväällä.

Osallituttiin Sonin kanssa kesälä agirotu kisaan, jossa Soni teki nollaradan ja kaikista maximölli ostallistujista jota oli 16 joukkoetta kultsit oli viidensitä.

Soni pääsi kesällä yhteen näyttelyyn, josta sai EH:n.

Soni kävi starttaamassa voittajaluokan, mutta seuraavaan kokeeseen täytyy saada liikkeitä varmemmaksi.

Sonimuru täytti tänä vuonna jo 5v.

Kodalla olemme keskittyneet tokoon ja saimme syksyllä TK1 tittelin. Joka on yksi Kodan suurimmista saavutuksista tänä vuonna.

Loppuvuodesta Kodalla oli leikkaus, josta olemme selviytyneet hyvin ja toivomme, ettei kasvain uusiudu.

Yritettiin kodan kanssa hakea kennelliiton tokotiimiin ja gr tokotiimiin. Ja me päästiin gr-tokotiimiin.

Kodalla oli alkukesästä tosi huono tuuri kokeissa. Yhessä kokeessa sen antura aukes eikä se halunnut istua, josta menetimme paljon pisteitä ja kerran meinas olla vesihäntä, joka onneksi kerkesi juuri ja juuri parantua. sen jälkeen en oo uskaltanu n. viikko ennen koetta mennä uittamaan koiria ja päästää juoksemaan metsän.

Olemme käyneet muutamissa näyttelyissä, mutta SA, on ollut tän vuoden paras tulos.

2014 vuonna omia suuria juttuja on ollut pois kotoa muutto, ja muutama päivä sitten omaan kämppään muutto. Syksyllä kampaamo-linjalla koulun aloittaminen ja tämä ala tuntuu siltä omalta jutulta. Keväällä (helmikuussa) saatiin Samun kanssa mahdollisuus kokeilla melkein kuukausi millaista on elää "kahdestaan", kun Saara perheineen lähti matkoille ja menimme hoitamaan koiria. Olin Keväällä hoitamaassa G-pentuetta. Mulla oli juuri sopivasti samaan aikaan 8-viikon tetti nii sain hoitaa pennut alusta loppuun, ja kasvattaja sai olla rauhassa töissä.
Ollaan treenattu nouto juttuja molempien korien kanssa ja ollaan kyllä edistytty.

Mulla on ollut vuoden aikana erinlaisia hoitokoiria ja huomenna on tulossa yksi taas. Keräsin siis koulurahani hoitamalla koiria.
Käytiin kesällä iskäni luonna Ristiinassa viikon verran ja sykstyllä uudestaan n. viikko.
Otin kesällä Jaffa kisun, joka on kastroitu ja lähiaikoina ois tarkoitus siruttaa ja rokottaa ja katella kisunäyttelyitä.
Pääsin kesällä Cheekin stadion keikalle, joka oli mahtavaa.
Ollaan treenailtu ja tavattu koirakavereita. Taaksepäin katsottunut oikein mukava vuosi! Kiitos myös kaikille lukijoille teitä on tullut lisää viimevuonna. Pysykää toki mukana matkassa viellä tänäkin vuonna.



 Nyt saa ehdotella postaus ideoita!!

2 kommenttia:

  1. Mistä ja miten hait koiramestariin mukaan? :)
    Oltiinko siellä montako yötä, maksoiko koiramestari hotellin(?) vai pitikö se itse ostaa?

    t. ehkä koiramestariin hakeva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenneliiton sivuilta, siellä oli ohjeet mitä laitetaan s.postiin ja sit lähetettiin s.posti. (ei ole 100% varmaa että ohjelma tulisi tänä vuonna) "Koiramestari" ei maksa mitään muuta kun päivässä ruuan oisko ollut 8€ jos lähetät niille kuitit..

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3