perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pääsykokeet


Tilattiin Saaran kanssa mulle vinhoin kameraan jalsta ja kauko-ohjain, eli sain ite otettuu seisotus kuvan.(kuva siis ennen trimmiä, pian tulee trimmatusta koirasta kuvia) Nyt on siis trimmattu koira, Kodan pää näytti ihan photoshopatulta kaula trimmin jälkeen. On turkki tummunnu sen verran, et olin ihan järkyttyny miltä se koira näyttää. 10.5 on siis näyttely, ja toivottavasti kerkee tasaantuu väri nätisti ennen sitä.

Keskiviikkoa oli nuorten toko-ringin pääsykokeet. Haettiin Kodan kanssa sinne, pääsytesti meni yllättävän hyvin. Kerrankin Koda yllätti positiivisesti. Paikanpäälle tultua mentiin arpomaan kilpailu vuorot. Minä ja Koda oltiin 4. Meillä oli pieni hetki aikaa käyttää koirat pisulla ja virittää koiraa. Ensin oli 2min paikkalla makaaminen. Vähän Koda haisteli maata ja katteli kavereita, mutta ei liikkunnut. Vähän kyl jänskätti, et ei se vaa lähe, ku viime kokees poistu paikalta. Kaikilla meni kyl paikkalla makaaminen hyvin. Ei menny kauvaa, ku oli meijän vuoro. Onneks oli tuttu liikkuri nii ei jännittäny nii paljoa. Eka liike oli seuraaminen taluttimetta. Matka oli vähän pidemi kun normaalissa alo kokeessa ja mukana oli juoksua ja hidasta kävelyä. Olin hodasta kävelyä unohtanu treenata, mut tosi hyvin meni.
Seuraava liike oli suora luoksetulo. Siinä ny ei koskaan ole ollut ongelmaa. Viime kokeessa toki meni pari pistettä kaksois käskystä, mutta se oli my bad. Kutsuin vahingossa "Soni!!" Tällä kertaa mietin koko matkan kun kävelin pois päin koirasta päässäni "Koda, Koda, Koda,Koda" ja se tuli nätisti ja suoraa. Neljäs liike oli kapulan nouto/tai pito. Valitsin kapulan pidon, koska Koda ei osaa kapulaa nostaa viellä. Tai ottaa siis väärästä kohtaa kiinni, joten 5cek pito oli varmempi. Viimeisenä liikkenä oli vapaavalintainen liike. Valitsin liikkeestä maahan. Se on aika vahva Kodalla, ja ihan nappi suoritus siitä tuli.
Nyt odotellaan sähköpostia, että pääsenkö mukaan rinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3