maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tokoiluu Tokoiluu





 Sunnuntaina 27.4 lähdettiin Bettanin kyydillä Monninkylän toko teeeneihin. Samu tuli mukaan niin sain molemmat koiratkin mukaan, muuten olisin joutunut valita vain toisen. Bettan tuli hakemaan meitä 09:30. Arvottiin treeni vuorot, tarkoitus oli siis pitää kokeen omaiset treenit. Sai itse valita mitä liikkeitä taki yms. Koda oli nro 1. ja Soni 6. Treenit alko kaikkien osalta paikalla oloilla. Kodalla oli 2min paikkamakuu joka meni ihan mallikkaasti. Tämän jälkeen tehtiin ylempien luokkien paikalla olot, johon Soni osallistui. Ekaa kertaa paikalla istuminen, ja 4min paikkamakuu. Kävin kerran palkkaamassa Sonin paikalla istumisessa, ku tosiaan oli eka kerta. Paikalla olojen jälkeen oli Kodan oma vuoro.

Otin seuraamiset ja liikkeestä pysäytykset. Koda seuras ihan ok. Sillä on vähä väärä ja vino asento, mutta kyl se ehkä siitä. Liikkeestä maahan oli hyvä ja moitteeton. Mielestäni Liikkestä seisominenkin oli iha okei. Joten hyvät treenit!




 Sonin kanssa otin Ruudun, luoksetulon ja metalliesineen haku. Ensin oli luoksetulo.. Noh ekakerta läpi vaa.. Tokalla kerralla vähän himmas mut ei pysähtynyt ja sit sai olla.. Ruutu meni yllättävän huonosti. Se halus vaa hakee niit tötsiä.. Kaikkien jälkeen otin viel ruudun pallon kanssa ja sit onnistu! Metalli noudossa ei mitään ongelmaa, ehkä vähän hidas nosto mut se ei ny oo nii kamalaa.
Kumpi on paremi tämä (1) VAI

Tämä (2.)
 Kertokaa kummasta kuvata tykkäätte enemmän!! heti näiden kuvien jälkeen Koda karkas vähän viilentymään läheiseen lammikkoon...






























Selailin ihan mielen kiinnosta illalla viellä Koirat.com:ia ja kattelin onko mätsäritä tulossa.. Ne selattuani kävi kattomassa möllitokoja ja näinkin et 11.5 ois Askolassa iha virallinen koe, laitoin sit Saaralle viestiiä.. Ja nyt on koe paikka!! Pitäkää peukkuja! Ei päästy muuten Kodan kanssa nuorten koirinen tokorinkiin. 10.5 on näyttely Kodalla Helsingissä tai Vantaalla en muista kumpi se oli.

Hyvää Kevättä ja alkavaa kesää kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Ykkönen on parempi :) Kannattaa venyttää sen kaulaa, kun se on aika lyhyt :D Hienoja kuvia!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3