perjantai 11. huhtikuuta 2014

"laidan sisäpuolelle omalla vastuula"

Pennut on nyt siis jo melkein 5viikkosia, mutta kuvat on otettu tasan neljäviikkosista papanoista. Pennut alkaa siis muistuttaa jo oikeita koiria. Murina ja ulina kuuluu laatikosta, jossa hännät heiluu ja kavereita kiusataan. Pennut syö nyt aikalailla pelkästään nappulaa, toki Alma-mamma käy viellä laatikossa siivoilemassa ja imettämässä. Nyt saa laittaa omat jalkansa omalla vastuulla laatikon sisäpuolella. Siellä on nimittäin monta piikin terävää pienen pientä hammsta. Nykyään on toki paljon mukavempi mennä laatikon reunalle, kun pennut juoksee laidalle moikkaamaan ja haluu syliin. Turkeistakin on nyt alkannu tulla ihanan pehmosia. Pennut on päässy jo variksen makuun ja kaikki on kiinnostuneita,eikä kukaan onneksi vältä raakun siipeä.

Tänään (11.4.14) kaikki pääsi ekaa kertaa nuuskuttelemaan ulkoilmaa. Vein kaikki yksitellen pieneksi hetkeksi ulos. Jotkut pennut kipitti seinän viereen ja toiset taas tuli jalkojenväliin.

Otan luultavasti ens viikolla ulkooltakin sitten kuviapennuista niin saa vähän monipuolisempia kuvia. Pentu boxista ei oiken saa kuvia valaistuksen takia..


















2 kommenttia:

  1. Siis..Mitä pentuja nää oikein on? En oo lukenut sun blogia aiemmin ja vaan eksyin tänne, joten oon ihan pihalla. Onks nää...Sun koirien? Vaikka ne näytti olevan molemmat uroksia. Noh, söpöjä kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pennut ovat siis vanhemman koirani siskon pennut. Ja olen hoitamassa pentuja kasvattajalla, kun mulla on nyt tet. :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3