tiistai 12. huhtikuuta 2016

Toka luokkalainen

Viime viikonlopuna olin Boltin kanssa isälläni Ristiinassa. Lähdettiin 8.4 kello 12:40 bussilla ja perillä oltiin klo 15:40. Perjantaina kävin moikkaamassa mun pappaa ja hengailin vaan "kotona".

Lauantaina klo 11:10 alkoi Mikkelissä meidän kolmas tokokoe. Koe oli vähän myöhässä ja siinä avointa luokkaa seuraillessa yritin miettiä mitä pitää treenata uuteen luokkaan. Ruutu on aivan hajalla, kierron vahvistusta että ei tarvitse käsi apua ja menee ja tulee kovaa, myös liikkeestä istuminen sekä seuraamis kaavion pituutta. Meidän luokassa oli viisi koirakkoa, me oltiin toisena vuorossa.

 Paikkamakuu meni ihan ok, se meni aika laiskasti maahan vaikka osaisi mennä nopeasti. Mutta onneksi pää pysyi maassa, sitä ollaankin nyt treenattu. Seuruu oli mun mielestä liian pitkä, ja pidempi kun yleensä alo luokassa. Boltin motivaatio loppu jo n. puolessavälissä, ja se ensimmäistä kertaa ei istunut perusasentoon kun pysähdyttiin. Jäi myös taas kerran rapsuttamaan itseään.

Liikkeestä maahan oli ihan kiva, niin kun oli hyppykin.

Luoksetulossa ei tule aivan suoraan vaan tekee pienen kaarroksen sivulle, veikkaan että syynä on erittäin jumissa oleva selkä. Saman syyn piikkiin pistän kaukot, ja taas nousi vasta toisella käskyllä. .

Kapulan pidossa piti ja irrotti hyvin mutta ei siinä ollut mitään intoa ottaa kapulaa, avasi vaan suusnsa että voi laittaa kapulan sinne.

Eli vaikka koe meni ihan hyvin niin jäi mulle silti vähä nihkeä olo, ja huomaan että Bolt ei tee innolla töitä, vaa siksi koska haluaa miellyttää. Nyt kun TK1 on taskussa jäämme hetken toko tauolle ja kierrämme näyttelyitä ja käydään aksassa. Ehkä se toko into tulee sieltä taas, ja siis treenaamaan se on menossa todella innoissaan ja tekee treeneissä hyvin ja hyvällä motivaatiolla. Sitten kun jatketaan treenejä ,aletaan treenaamaan palkattomuutta.

Tuomarina oli Tommi Varis ja hän oli kyllä aika tiukka tuomari, ja tässä tulee Boltin pisteet...

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen: 7,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5
Luoksetulo: 8,5
Noutoesineen pito: 9
kauko-ohjaus: 7,5
estehyppy: 9,5
kokonaisvaikutus: 9

yht. 177p 3sij.Sunnuntaina oli Ristiinassa mätsäri josta sain tietää perjantaina matkalla Ristiinaan. Päätettiin osallistua sinne ja ihan kivasti meni Bolt oli Sinisten "6" se kauan mietti ja tiputti meidät kuudensina. Nakinsyönti kisassa oltiin neljänsiä. Tosi hyvin Bolt jaksoi seistä ja ihan hyvin mielin lähdetään kohti isoja näyttelyitä.


Sunnuntaina bussilla takaisin kotiin ja nukkumaan. Maanantai illalla mentiin Helsinkiin Ketterä kettu- nimiseen paikkaan, jossa on aivan ihanan ja osaava hieroja. Hän hieroi Boltin ja paljon kipeitä kohtia löysi. Ensi maanantaina mennään uudestaan.


p.s Mulla on nyt todella kiireistä tässä ennen matkaa, joten pari postausta on tulossa. Mutta en tiedä miten pystyn tällä viikolla kirjoitella, tai pystynkö reissussa kirjoittaa. Mutta jos huonosti käy niin pysykää kanavalla ;) ja nähdään 4.5 jälkeen! Meitä kannattaa seurana instagramissa, sinne päivittelen aika tiuhaan tahtia. Kiitos Iiris kuvista ja mätsäri seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3