sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Massakuuri osa 3

Vihdoin! Siis me pääsiin tavoitteeseen Kodan kanssa, yritin lihottaa sitä melkein vuoden. Nyt löytyin tarvittavat asiat tähän projektiin. Koda oli siis laiha ja karva kamalan näköinen. Nyt Koda syö ANF:in ruokaa n. 7dl, abaut 100g jauhelihaa ja sopiva köntti rasvaa. Nyt Koda painaa 40kg, ja se on nyt ihanne painossaan. Mutta lonkan takia pidän Kodaa ihanne painossaan vain tämän näyttelykauden. Sitten laihdutetaan taas koira laihaksi, niin ei ole lonkalla niin paljon kannettavaa. Toki pidän sen koiran kokosena, ja ylläpidän lihaksia. Ja huomaahan sen Kodan liikkeistä, rekenteesta ja näyttely tuloksista että, nyt se on kunnossa. Ja Painotan nyt sitä, että Koda ei ole lihava nyt ja kyllä lihotin koirani näyttelyjä varten. Mutta en ylipainoiseksi, vaan siihen kuntoon missä se olisi kokoajan jos olisi terveluusto.

Bolt ei minusta ole oikein päässyt eteenpäin vaikka syö samallalailla. Asiaan vaikuttaa suuresti se että, nyt sopivasti juuri ennen tanskan matkaa alkanut tiputtamaan karvojaan. Noh toivotaan että, ei lähde kaikki karvat. Boltin takaliike mua vieläkin häiritsee, ja sain eilen tietää että tuo reppana on aikas jumissa takapäästä. Se on luultavasti aika iso syy miksi ei venytä takajalkojaan taakse asti..

Soni nyt on pysynyt samana ja se on ollut tarvoitustin, pikku hiljaa turkki kehittyy sieltä. Soni siirtyy pian syömään samaa ruokaa kun Koda ja Bolt, joten sitten saattaa ehkä turkki parantua nopeammin. Tai sitten se ruoka ei sovi yhtää Sonille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3