maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kevät on virallisesti täällä!

Nyt tulee postaus joista ennen oikeastaan mun koko blogi koostui. Olen saanut vähennettyä toko treeni postauksia, koska minusta tuntui että kaikissa oli samanlaiset kuvat ja en keksinyt mitään kirjoitettavaa. Vähän silti jäänyt ehkä liian vähälle nämä treeni postaukset, näitä on kiva lukea jälkikäteen.
Mutta tässä se on treeni postaus! Boltilla on 9.4 tokokoe ja toivottavasti viimeinen startti alo luokassa. Yritän saada mun pikku siskon kuvaamaan sen kokeen videolle. Mua vähä jännittää se koe, tai ei niinkään vähää vaan aika paljon. En ole ikinä päässyt yhdestäkään luokasta kolmella kokeella eteenpäin. Enkä tiedä onko koe ulkona vai sisällä, sillä kisakirja ei ole tullut vielä vaikka kokeeseen on alle viikko.
Boltin treenit meni aika kivasti, motivaatio oli kohdallaan. Tehtiin ihan lyhyitä pätkiä seuraamista, ja tykkäsin pikkusen työskentelystä. Otin myös ihan pelkkiä käännöksiä, Bolt liiottelee vähän vasemman käännöstä ja oikealle saataa kontakti tippua ihan hetkeksi. Täyskäännöksen kanssa sama kuin oikealle käännös. Hidas kävely ja juoksu on aika kiva. Kaukoissa tuntuu että ollaan menty vähän takapakkia, joten sitä hiotaan tällä viikolla, onnistumisien kautta voitoon. Otin pitoharjoituksia, koska viime kokeessa Bolt otti kapulan aika vastahakoisesti, treeneissä otti nyt hyvin. Tein huvikseen vähän ruutua, ja sehän meni aika kivasti! Eli kun Tk1 on taskussa niin avoinluokka täältä tullaan!!
1,2kk


Kodan kanssa vähän höntsäilin. En tiedä tulenko ikinä enään kisaamaan sen kanssa... Mutta otettiin vähän seuruuta, ja liikkeestä pysähdyksiä. Kodan kanssa kaikki on ihan hajalla, ja jotenkin tuntuu että ei motivaatio riitä alkaa saamaan sitä pakkaa kasaan.




Sonin kanssa me vielä tullaan kisaamaan voittajaluokassa. paljon on tekemistä, mutta tarvitsisin jonkun ryhmän misää treenata, että pääsisin eteenpäin. Sonilla seuruu on ihan ok, välillä kontakti tippuu. Jäävät toimii, mutta ei kauhean nopeasti. Ruutu, tunnari, luoksetulo aivan hajalla. En edes nyt muista mitä kaikkia liikkeitä edes on, mutta yritetään saada ne vielä joskus kuntoon!!
"Ai miten niin nojaan, en ymmärrä mistä puhut"
"Ai tällee sä halusit?"






2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3