lauantai 2. huhtikuuta 2016

"Huomaan kun onnen kyyneleet takinkaulukseen putoaa"

Siis mitä täällä tapahtuu! Vaikka Koda on kerran ollut roppi, oli tämä silti niin hienoa taas että, itkuhan siinä pääsi.. Koda oli Pu1 eli saatiin sertin cacibin ja oltiin vsp!! Tässä olimiedän huippu uutiset lahti kv:sta. Nyt maltan kertoa vähän enemmän tästä päivästä..

Aamulla ensimmäisemä vein Windydreams Viking's Heart "Vili" nimisen sheltin. Kerran aikaisemmin pääsin vähän kokeilemaan Viliä, ja musta meillä meni kehässä paremmin kuin treeneissä. Pikkujätkällä pysy aika hyvin häntä alhaalla, ja seiso tosi kivasti. Tuomari mietiskeli laittaisiko Vilin toiseksi vai kolmanneksi, ja kolmas sija napsahti meille. Vili sai Juk eri 3 Sa, itse olin ainakin tyytyväinen tähän.






Tämän jälkeen oli Härskin vuoro (kiharakarvainennoutaja jota vien aika usein) Härski seisoi taas ihanan innokkaasti ja juoksi pitkällä kauniilla liikkeellä. Tuomarin makuun Härski oli vaan vähän liian iso poika, mutta silti hienosti Nuk eri 1.


Näiden jälkeen pääsin keskittymään täysin kultsuihin, joita meillä oli kuusi mukana. Ekana mulla oli Koda handlattavana. Avoimia uroksia oli abaut kymmenen, Yksilö arvostelut meni todella nopeasti ja siinä ei meidän Italialaisella tuomarilla kauan nokkatuhissut, kun oli jo kirjoittanut arvostelut ja päättänyt laatuarvotselun. Kilpailu luokassa tuomari tiputti ensin "ylimääräiset" pois ja neljä jäi jäljelle. Oltiin vielä kehässä ja alkoi jännittää, tuomari ilmoitti neljännen ja kolmannen sijoituksen, ja oltiin edelleen kehässä. Kehässä oli enää Koda ja Kodan "serkku" (lähisukulainen) tässä kohtaa arvostan tuomaria, että hänellä on yksi linja mitä hakee. Tuomari juoksutti meitä yhdessä edestakaisin ja ympäri, mietti hetken ja näytti meille YKKÖSPAIKKAA!! Parasuroskehä tuli aika nopeasti ja siellä sitten jännitettiin... Taas ensin karsittiin "ylimääräiset" pois ja oltiin vielä kehässä, sitten pari kierrosta ympäri ja takasin seisottamaan. Hetken päästä tuomari tuli ja ojensi sertin MEILLE, merkkinä pu voitosta!!! Huhhu, tässä kohtaa minä ja kasvattaja itketään ja tuomari kyselee että onko kaikki hyvin. Oli kyllä hymykorvissa loppupäivän.


Sitten jatkuu... Seuraavaksi oli avoimenluokan nartut jossa kokooma kehissä vein Berttaa ja yksilöön Mimin ja Bertan.

Mimi on tällä hetkellä karvaton, mutta tapansa mukaan esiintyy erittäin hienosti. Mimi sai Avk eri 3, luulen että karva ehkä rokotti vähäsen.

Bertan kanssa jäi harmittamaan, kun tuomari tykkäsi koirasta. Mutta Bertta ei juossut tarpeeksi kovaa, en tiedä oliko BB vaan väsynyt vai miksi ei liikkunut hyvin. Mutta sai silti Avk eri 4, tuomari anto meille vielä uuden mahdollisuuden juosta, mutta ei niin ei..

Tästä lennosta vaihto Almaan joka sitten onneksi juoksi, ja kovaa juoksikin. Alma seiso tosi kivasti ja juoksi lentävällä ja vauhdikkaalla askeleella sijoille Käk eri 1 Sa Pn 3 SERT. Super hienoa, että saatiin tänään molemmat sertit!

Oli kyllä mukava päivä ja onneksi on olemassa ihania ihmisiä mun ympärillä! Oli ihana nähdä myös rakasta ystävää, jota näen vaan näyttelyissä. Ja kiitos sinulle yhdelle lukijalle joka mut bongas! <3

Tähän loppuun Kodan arvostelu "3 years. Nice expression. Masculine strong, compact. Good head and neck. Good coat. Move well" AVO ERI AVK 1 SA PU 1 SERT CACIB VSP
Tuomarina oli Domenico di Matteo

Ostin näyttelystä viimein oman trimmipöydän, ja kasvattaja osti koiraföönin. Nyt tekisi mieli vaan mennä föönailemaan ja trimmailemaan koiria!

Tähän on upea lopettaa tämä päivä, nyt on ihmiset ja näyttelytähdet väsyneitä!




4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3