keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Haluan niin, ottaa sust tiukasti kii ja viedä sut korkeelle... tässä lajissa!


 12.3 oli Boltin toinen tokokoe, ja nyt ei mennyt nii hyvin kun viimeksi. Koska tämä oli meidän toinen koe tiedän mihin jäbä ois pystynyt. Maasto oli vaikea, koe oli siis maneesi koe. Hajut kiinnosti ja verrattuna meidän normi aamulenkkiin Koirat pääs sinä aamuna tosi pitkälle lenkille, kun en tajunnut poikaystävälle sanoa et ei pitkiä lenkkejä. Noh koe sit oli viel klo 12 jolloin koirat aina nukkuu, ja mun energia pakkaus ois vaa halunnu häkkii nukkumaa. Eikä jaksanut skarpata niinkuin pystyihi. Pisteitä tuli ihan hyvin mut suoritukseen en ole tyytyväinen!

 Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen: 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
Luoksetulo: 10
Noutoesineen pito: 9
kauko-ohjaus: 7
estehyppy: 9
kokonaisvaikutus: 9

yht 180p. 3sijTuomarina meillä oli taas Harri Laisi, paljoo muita tuomareita ei täällä päin nyt ole. Mutta Laisi on kyllä mukava tuomari. Käydään vähän läpi miks en ollut tyytyväinen tai miksi pisteet ei ole 10...

Paikkamakuussa on 10, mutta ipana perseili eikä pitänyt päätä maassa.
Seuraaminen ihmetyttää, viime kokeessaki oli 8, mutta tällä kertaa seuruu kusi pahemman kerran, kun viimeksi vain juoksussa vähän otti tilaa. Hitaassa kävelyttä ei ollut yhtään mukana, kävi kerran maahankin. Mutta juoksu osuus onnistui nyt paremmin. 
Maahanmeno oli taas upea, mutta odotus ajalla Bolt söi hevosen kakkaa, ja oli nolona kun tulin viereen ja nousi todella hitaasti ylös.
Luoksetulo oli hyvä.
Pitäminen oli outo, siinä ei ole ollu ongmelaa millään esineellä, mut nyt vikalla sekunnilla meinas tiputtaa kapulan, otti myös tosi vastahakosesti sen.
kaukkareissa.... Jäi lonkalleen makaamaan eikä noussu ekalla ylös, murr.
Hypyssä paineisu yleisöstä, ja sivulle tulo hyvin hidas.
Laisi kommentoi kokonaisvaikutukseen, että koira haluaa selvästi tehdä kanssani töitä, mutta uus paikka väsyttää nuorta koiraa.

Yllätyin kyllä täysin että saatiin noin paljon pisteitä, mutta nyt treenataan ja yritetään päästä 9.4 Mikkelin kokeesee. Palkinto oli kiva ja nyt meillä MOTIMUU, ja saadaan taas lisää virtaa ja uusia tuulia tokoon! Lopussa vielä huno video kokeesta, harmi että ekasta kokeesta ei ole videota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3