lauantai 17. lokakuuta 2015

wagner


 Nyt on Ristiinasta kotiuduttu, oli kyllä mukava reissu. Treffattiin Iiriksen kanssa koirapuistossa, käytiin muutamana päivänä mummin ja papan luona. Lenkkeiltiin muuten vaan, pyöräiltiin ja muutaman kerran Boltin kanssa saatettiin Milla kouluun.
 Yhtenä päivänä käytiin kuvailemassa Millin kanssa, ja otin sittenki ite aikalailla kaikki kuvat ku ei siitä mitään tullut.Kuvailin myös vähän iskällä olevaa uusinta tulokasta Wagneria, hänen poseeraukset ovat tuolla vähän alempana. Hän oli kyllä ihan veikeä kaveri, vauva on vielä nii nukkui paaaljon.

 Yhtenä iltana kun oltiin Millin kanssa tulossa pyörillä mummilta ja papalta, nähtiin matkalla Nina ja Bolt lenkillä. Bolt huomasi mut ja moikkasin sitä, sanoin Ninalle että "onnea loppu lenkkiin". Ollaan Samun kanssa tehty sitä, että Samu pitää Bolttia ja mä juoksen sitä piiloon ja se saa tulla etsimään. Noh, Bolt taisi luulla et leikitään taas sitä, ja sieltä ne tulee perässä kotiin. Bolt oikein iloisena ja Nina ei niin iloisena. Nina ei ollut saanut Bolttiin mitään kontaktia, se oli vaan vetänyt juosten eteenpäin.

 Tässä linkki viime postaukseen, kun olin Ristiinassa Boltin kanssa, pikkunen on hieman kasvanut siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3