keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Suloisuus varoitus

Viime viikolla kävin moikkaamassa vanhaa ystävääni, kun hän oli ottanut auspai vauvan. Fido oli oikea sydänten sulattaja. Bolt ei ihan ymmärtänyt miksi ystävä ei halunnut leikkiä, Fido on vielä niin vauva että ihmettä vain mitä tuo iso koiraa pomppii. Eiköhän pikkuhiljaa noiden kahden leikki alkaa sujua, kun vauva uskaltautuu irtautumaan. Tässä teille ihania kuvia, näen Pian uudestaan Fidoa ehkä silloin, myös kultaiset mukana. Stinan lähellä on niin hyvin peltoa ja tilaa juosta. Bolt himpskatti on jo niin iso ja reipas, että ei ole kyllä sille irtautuminen mikään ongelma. En tiedä näkikö tai kuuliko Bolt jotain, mutta kauas se lähti juoksemaan.. Pääosin Bolt pysyi hyvin lähellä, ja tuli kutsusta. Mutta nauttikaa palleron kuvista!

Fido 9vk

p.s mä kirjottelen äikän kurssin ajan koulu aiheista blogia, jota saa seurata jos haluaa tässä linkki!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olemme vihdoin päättäneet että meille tulee koira. Olen miettinyt bc sekä aussieta, tänään löysin bc x aussie mix pentueen. Luuletko että on hyvä sekoitus? Pentueen emällä on kuulema vahva paimennusvietti ja en aijo itse harrastaa paimennusta koirani kanssa niin hankaloittaako se paljon kun koira tulee olemaan tallilla aika paljon?

    VastaaPoista
  2. Hei, kannattaa hyvin perehtyä vanhempiin vaikka on x-rotuisia ja olla aika vaativa terveyden yms kanssa. Ja paimennus vietti saattaa häiritä tallilla. Boltilla on todella lievä paimennus vietti, mutta kovalla paimennus vietillä ne saattaa vain juoksee ympyrää koko ajan tai saattaa alkaa näykkimään hevosia. Tässä vaan se vaara että jos hevonen ei tykkää koirista nii saattaa tulla rumaa jälkeä. Jos löytyy teidän tarkoitukseen sopivat vanhemmat niin varmasti on hyvä sekoitus mikäli haluaa erittäin aktiivisen harrastus koiran. Itse olen enemmän ihan puhdasruotuisen puolella ihan vain sen takia koska niistä tiedetään enemmän. Terveys ja taustat on tutkittuna yms. :) Mutta jos onnistut saamaan paimennus vietin pois (joka olisi ehkä vähä sama kun noutaja ei pääsisi ikinä noutamaan, edes palloa) nii silloin olisi varmasti täydellinen tallille ja harrastuksiin. :) toivottavasti tämä vastasi yhtään kysymykseesi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3