maanantai 19. toukokuuta 2014

Vähä reenii

 Eilen oli Järvenpäässä mätsäri, jonne mentiin Nicen kyydillä. Mukana oli Vertti ja Fia, meidän iloksi Fialla oli juoksut. Kaikki meni iha ok, Verttikin käyttäyti iha hyvin paitsi sit tietty kehässä.. Meidän parina oli narttu ja Vepa tais päättää et silläkin juoksut. Se vaa vinku ja haisteli.. SIN 3 oli sijoitus Vepalla, kuvia ei sieltä ole koska unohdin muistikortin kotiin.. Fia meni iha hyvin ja oli SIN "6", siellä oli ihan tosi paljon kultsui ja hyvin Fia nousin sieltä kultsujen joukosta. Mä kävin JH, kehässä bortsun kanssa. Fanny oli sulonen ja pieni bortsu tyttö. Hyvin hänkin meni, vähä vinku mammansa perään, mut muuten oli kiva. JH 5.
 Eilen illalla otin omien kultasten kanssa reenii, Sonin kanssa yritin käydä koiratanssia läpi, mut Soni ei oikee kuunnellu kun oli päässy haistelemaan Fiaa.. Pari kertaa se lähti jo juoksentelemaanpois kentältäkin.. Koda on toiminnu nyt tosi kivasti! Kattelin eilen kokeita Kdoalle pitää vaa puhuu Saaran kanssa ja kattoo et sillä ei menoo et saan kyydin yms. Kyl se TK1 ois viel kesäaikaa kiva! Sonin kanssa oon ny keskittyny tohon koira mestari juttuihin, mut loppukesästä BH-koe ois kyl kiva käydä! Oon myös alkannu miettimään vakavasti rally-tokoo. Sonille ois varmasti helppo saada RTK1. Ja sitku Kodalla TK1 nii se tykäis varmasti enemmän rallista ku normista..








1 kommentti:

  1. Hei, taidettiin olla eilen samassa mätsärissä ja isojen aikuisten sinisten kehässä peräkkäin, mulla sellainen trimmaamaton kultsunarttu kehässä. :) Olen joskus käynyt lukemassa teidän blogia ennenkin ja jostain eilen yhdistin sinut ja tämän blogin ja ajattelin jättää kommentin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3