sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ennen auringonlaskua

Eilen illalla oli nii ihana ilma ja valosaakin, niin otin kameran mukaan iltalenkille. Muutama kiva kuva tuli, ainakin mun mielestä. Kävin myös lähikentällä ottamassa ihan mini reenit, Sonilla vähän temppuja ja seuraamista muistuttelin. Soni kyllä päätti et reenit oli täs ja läksi omille teilleen. En ees vaivautunut huutelemaan.. Näin kyllä koko ajan koiran, näin myös kun kolme tyttöä pysähty pyörillä ja katto Sonin pantaa. Pannassa ei kummiskaan mitään lue joten lähti pois koiran luolta. Soni lähti hölköttelemään tyttöjen perään, mutta käänty sitten kentälle ja tuli korvat luimussa mun sivulle. Kodan kaa otin ihan super pieniä seuraamis pätkiä, jotta saisin sen seuraamaan vähän lähempänä ja et jaksaisi tuijjottaa mua kauvemmin.. 
Kodan vesihäntä on jo parantumaan päin, tänään päivälenkillä nosti häntää jo vähäsen ja heiluttelee häntää jo paremmin ku eilen. Toivotaan et kerkee parantuu tiistaihin mennessä, nii ei ois nii ikävää siel kokeessa.

Tänään oli myös Sonin kuuden kaverikoira tapahtuma eli ollaan nyt huivi ansaittu, nyt vaa odotellaan että kenneliitto lähettää huvit. Siitä sitten kuvia, kun sen saan.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3