perjantai 23. toukokuuta 2014

itku pitkästä ilosta

Käytiin tänää poikien kanssa kunnolla uimaspojat nautti ku sai uida ja hyppiä laiturilta. Vailitettavasti Kodan huonojen lonkkien takia Koda ui vähän väärässä asennossa, joten sen peppupää on alempana ku pitäisi olla. Ainakin veikkaan, että lonkat syynä tähän. Mutta kun se peppu ny oli sen pienen verran alempana nii ehti hännälle tulla liian kylmä.. Joten vesihäntä taisi tulla kyläilemään. Yritän nyt huuhdella lämpimällä vedellä ja kuivata TODELLA hyvin, jotta ehtisi ehkä tiistaiksi parantu. Ei se ihan pahin mahdollinen ole, kun istuu normaalisti ja ei arista kosketusta. uttaroikottaa kyllä ja häntä aivan veltto.. Muistaakseni kun Sonilla vuos tai kaks sit oli vesihäntä nii siihen kyllä sattu kosketus yms.

Uinnin jälkeen kuivasin koirat ja kotona pesin molemman lämpimällä vedellä, ja Kodan häntää huuhtelin paljon ja viellä vähän lämpimällä vedellä.

Harmittaa vaa jos taas onnistuin pilaamaan kokeen hauskuuden takia. Viimeksi oli tassut kipeä, kun käytii siellä matiköissä rämpimässä ja kokeessa Koda ei halunnut istua. Siksi toivon että ehtisi parantua! En muista yhtään kunka kauvan Sonilla oli silloin vesihäntä.

Antaa kuvien kertoa loput. Ja ei se Soni ollutkaan niin lihavakun luulin. Sieltä karvan alta löytyi ihan siro hieno poika!

Kauvvanko teillä on ollut vesihäntä, jos on ollut? Ja kuinka kipeä oli? Miten hoiditte?

 1









3 kommenttia:

  1. Voii mitä kuvia! Saa nähdä uskaltaisiko meidän kirppu ees veteen :D

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tuo ravistelukuva on aivan kertakaikkisen mainio!
    Oikein kesänriemu huokuu siitä.

    Harmittaa kun ei meidän koirat tykkää uida, tekisi todella hyvää kahdella nuorimmaiselle joilla on helteillä todella kuumat oltavat turkkiensa kanssa (lapinkoira ja sekarotuinen lapinkoira)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja juu voishan se olla ihan kiva kuumalla käydä vähän pulahtamassa :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3