perjantai 23. toukokuuta 2014

Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä!

Eilen käytiin aivan extemporee Bettanin kanssa Porvoon mätsärissä, otin molemmat pojat mukaan mätsäröimään. Soni ei oo ollu varmaa kahteevuoteen kehässä, mutta upeesti seisoi. Juokseminen oli sit vähä ei niin kaunista.. Soni meni tyylii nii kovaa ku pääs, mutta silti ravissa. Kauhee oli kiire, laukkaa ei sentää nostannut missään vaiheessa. Koda meni nätisti, mutta kun Bettan joutui viemään sen punaisten kehään, nii ei käyttäytynyt kyllä niin hyvin kun osaisi. Ei juossut nätiti ja siirteli tassujaan. Soni sijoittui 4. ja Koda oli 5. Valitettavasti vai kolme parasta sai palkinnot,palkinnoi ei ollut hääppösiä jotain nameja yms. Mutta tuomari kehu paljon mun esittämistä, ja karvatonta Kodaa. Soni oli nii ihana ja olin kaivannu teitämättäni sen esittämistä. Syyskuussa Soni kyllä luultavsti pääsee Porvoon näyttelyyn. Viime virallisesta on jo tosiaan n. kaks vuotta.





Aloin alkuviikosta kattelemaan toko-kokeita Kodalle, ja laitoin sit parista kokeesta Saaralle viestiä. Molemmissa oli enän yks päivä ilmo aikaa jäljellä. Joten en uskonut että ois enää tilaa. Mutta Saara sit ilmotti et 28.5 paikka varmistu, tuomarina on Ossi Harjula, joka on ihan uus mulle. Mut vaikutti kivalta kun kävin youtubesta kattelee sen arvosteluita. Seuraava paikka varmistui hetkeä myöhemmin Hausjärjeltä 4.6, jossa tuomarina Kaisa Lähdesmäki. Tämäkin aivan uusi mulle. Mutta näistä päivän päästä varmistu 27.5 koe paikka, jossa Hannele Pörsti tuomarina. Hannele on mulle jo tuttu Sonin kanssa. Joten jos ens ti ja ke onnistuu nii sit peruutetaan 4.6 . Ois iha mahtia, jos saisin TK1:kkösen nyt. Toivottavsti kaks koe päivää peräkkäin ei oo liikaa Kodalle. Mutta kokeistalisää ensiviikolla.























Käytiin tänään maarissa tarkotus oli yrittää treenaa suurimmassa kiusauksessa, eli veden äärellä. Kodalla meni ihan hyvin. Otin sit Soninkin kannssa ja tarkotus oli käydä goreografiaa läpi.. Yhtäkkiä Soni ei halunnut mennä maahan, jonka jälkeen alkoi kumartamien sijaa "tarjoomaan" onnu käskyä, vaikka todllisuudella alkoi oikeasti ontumaan. lähdin pois nurmikko alueelta ja aloin tutkia Sonin tassuja ja muutenkin koko koira. Soni alkoi ontumaan kaikkia tassuja ja näyti kun ei pysyisi enään pystyssä. Mulle iski paniikki ja soitin itkien Saaralle. Saara tuli paikalle jolloin Soni käveli on normaalisti ja oli iloinen itsensä. Ei tietoa mikä sille tuli. Ensin veikattiin käärmettä, sitten muurahaisia ja ampiaista, mutta mistää ei mitään jälkeä eikä koira reagoinnut kosketukseen. Saara veikkas että johku jostain hermo jutusta.. Onneksi ei (ehkä) ollut mitään vakavaa, koira ainakin aivan normali, syö ja juo.

















1 kommentti:

  1. Haastan sinut tekemää tän haasteen! ohjeet löydät täältä: http://hoitowirhedbd.blogspot.fi/2014/05/haastetta-kehiin-paljastuksuja.html

    Elkää suuttuko, otin kaikki ihan randomilla Fb:stä :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3