torstai 21. tammikuuta 2016

Se on menoa nyt


Huhhu, mihin hän sitä taas itsensä pisti... Noh, nyt se on tehty!


Bolt on ilmotettu ensimmäiseen toko kokeeseen, koe on 6.2 Porvoossa. tuomarina on Harri Laisi. Tiistaina oli taas aina yhtä ihana puhelin ilmottautuminen, ja kerkes siinä reilu kymmenen puhelua tehdä muutaman minuutin sisään. 

Mulla on semi tarkka suunnitelma nyt ennen koetta. Tää viikko treenataan aika kovaa ja hyvin satunnaisilla ja yllättävillä palkoilla. Ens viikolla alku viikosta vielä treeniä, sitten täys toko tauko. Kolme päivää ennen koetta kokeen omainen treeni, ja kahta päivää ennen todella pieniä treenejä. Muunmuassa, liikkeelle lähtöjä, kontakteja, nopeita s-i-m liikkeitä kaikkea pientä ja kaikesta super palkka joka tulee ylättäen. Myös ihan vaan seuraa käännös palkka, meidän käännökset on ollu vähän niin ja näin mutta kokoajan tulee tiivviimmäksi. Sitten päivän tauko, jolloin en tee yhtään mitään Boltin kanssa ja ei kun kokeeseen.Tänää ennen agia otin kokeen omaisen treenin, ilman liikkuria ja totesin että ongelma alueet ovat kaukoissa m-i nousu ja sitten pitää saada liikkeestä seinominen varmaksi. Bolt osaa sen hyvin mutta jos sanon käskyn vähänkään liian voimakaasti, nii se menee maahan. 


Vielä täytyy vähän lueskella sääntöjä ja muuten vaan stressata valmiiksi tulevaa!
5 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille kokeeseen! :)

  VastaaPoista
 2. ALO'ssa ei ole enää liikkeestä seisomista - vain liikkeestä maahan ;)

  VastaaPoista
 3. Hihi tsemppiä teille koitokseen! Hyvi se menee ;)

  VastaaPoista
 4. Tsemiä! ALO:ssahan ei ole enää liikkeestä seisomista ollenkaan, vaan liikkeestä maahan. Kannattaa tsekata ne uudet säännöt ja se miten liikkeet liikkuroidaan kun ne muuttui aika paljon vanhoista :D

  VastaaPoista
 5. ALO'ssa on sit kans puisen kapulan pitäminen (~5sec.).

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3