keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Shopping

Tuet tuli tuet meni.. Mutta ehkä se on sallittavaa, kun nämä on jo kauan ollu harkinnassa. Nyt vihdoin tuli sellainen sauma, että pystyin hommaamaan valot ja Boltille julius valjaat. Sekä vielä yhden flexin. Vielä puuttuu Kongi ja haluaisin myös Sonille uuden hihnan kuluneen tilalle, mutta se ei ole ainakaan tämän kuun juttu. Tässä kuussa täytyisi tehdä kyllä zooplus tilaus, alkaa kissoilta ruoka kohta loppumaan.

Ruoasta puheen ollen mulla pieni kriisi, että mitä alan syöttämään Boltille kun pitäisi siirtyä aikuis ruokaan.. Vinkkejä saa heittää, mutta RC.tä en jatka. Soni syö Cibauta, mutta pelkään että sen rasva pitoisuus ei riitä, ja turkki menee huonoksi, niinkuin Kodalle Cibau ei riittänyt. Noh, Koda syö ANF:ia ja ainakin hetkellisesti villisika ruokaa (en muista merkkiä, mutta siinä on 0% viljaa ja on rasvaa) Mutta en tiedä kävisikö ANF Boltille... hmmm ennen näyttelyä 17.1 en ainakaan vaihda ruokaa ettei turkki lähde!


Tänään kävin metässä vähä testailee valoja, ja ei siel oikee muuta nähny ku kolme valoa liikkumassa. Myös valjaat pysy hyvin ja antaa tilaa liikkua, jopa vähän haastavammissa oloissa. Kaikilla oli siis päällä julius valjaat, ja siihen kahvaan oon laittanut valon kiinni.
Niiiiiiiin osuva :D

5 kommenttia:

  1. Noksu syö Jahti&Vahti kana ja riisi ruokaa ja se on kyllä hyvä, mut en toki tiiä sopiiko Boltille :D Mut se säkkikin on aika halpa, joku 30e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun aktiivinen flätti söi jonkin aikaa J&V kanariisiä, mutta se ei sopinut sille. Se ei saanut tarpeaksi energiaa ja vatsakin pysyi aika löysänä. Nyt syötän sille J&V energiaa ja n. puolet saa myös lihaa joukkoon ja on pysynyt hyvässä kunnossa. Mutta jos ruokaa jossain vaiheessa aikois vaihtaa, niin purenatural on ollut mielessä ja vaikuttaa ihan hyvältä.

      Poista
  2. Kiva postaus! :) Ootko harkinnut syöttäväs Bolttia esim. Purenaturalilla tai Taste of Wild:illä? :)

    VastaaPoista
  3. Meillä mikään muu ruoka ei ole kunnolla jäänyt bordercollien kylkiin kuin Acanan sport&agility. Sitä ei ole tarvinnut syöttää kovin hirveitäkään määriä ja säkki kestää kuukauden omassa käytössä. Sitä aikaisemmin Link söi purenaturalia, mutta määrät olisivat saaneet olla aivan jäätäviä, että se olisi pysynyt kunnossa.

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi mikä värisuora Orbiloceja! :D meillä nappulana Earthborn (grain free ruuat siis) ja taste of wild. Hyviä ovat molemmat! Pure natural pentua Waka söi aluksi, kun tuli kasvattajan mukana semmoinen säkki, mutta se ei oikein tahtonut sopia, ja tällä hetkellä Waka syö nappulana Taste of wild preeria penturuokaa (miten menikää). Pääpaino kuitenkin raalla on meillä kaikilla koirilla ja siihen lisäksi näitä nappula merkkejä mielen ja ajan mukaan :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3