maanantai 6. heinäkuuta 2015

Water Beasts

 Tänään oli taas uimapäivä, ai että kultaiset nauttii. Viime uima postauksessa sanon näin " Bolt ei suostunut tassuakaan kastelemaan " , tänään Bolt ui! Aivan oma-aloitteisesti, haki palloa. Ei nyt läheskään yhtä innoissaan kuin kultaiset, mutta haki jopa aika kaukaa ja ihan uiden. Olin niin innossani kun Bolt ui, se on kumminkin maailman paras liikunta menetelmä. En olisi osannut kuvitella itselleni koiraa joka ei ui, saatika koiraa joka ei rakastaisi ruokaa. 

 Käytiin myös koirapuistossa taas kuivattamassa koiria, jonne tuli tuttuni Bambin kanssa. Kerrankin Bolt sai kaverin joka tykkäsi kanssa juosta vaan kovaa. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!...


 p.s Huomasin että mulla ei ole hirveän uteliaita lukijoita. Kun kerroin että viime torstaina tapahtui jotain mistä en kertonut niin kukaan ei kysellyt :D Mutta ens viikolla luultavasti ainakin yksi mätsäri. ehkä jopa kaksi.

6 kommenttia:

 1. Hui eiks toi oo vähä liian raskasta liikuntaa pikkuselle? D: Ku lukenu näit postauksii ni sillä on tosi paljo liikuntaa ikään nähden... Kannattaa olla ensimmäinen vuosi varovainen ja malttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uiminen liian raskasta? Se on täysin pennun vapaa valintaista liikuntaa ja jos se nyt neljä kertaa hakee pallon vedestä jossa kerkee ottaa muutamia uinti "askelia" nii kyllä ihan pikku pennunkin antaisin uida. Vai mennaatko koira puistoa? Taas on täysin vapaa muotoista liikuntaa? Entä jos olisi iso oma piha jossa pentu juoksisi vapaana olisiko se pahan kuuloista? Vai mitä meinaat? Meillä on siis uima paikka ja koirapuisto aivan parin korttelin päässä.. Suurin osa meidän lenkeistä on muutamien kortteleiden pituisia. Samalla opitaan ohtitus tilanteita yms. Ja kiva tietää että luet blogiani. Mutta olisi kiva jos selventäisit kommenttiasi! Missä kohtaa postausta on kuulostanut että liikupaan paljon? :)

   Poista
  2. Liikunta tekee koiralle vaan hyvää, kehittää lihaksia ja tekee luut vahvemmiksi. :) Jos koira menee tavallisella lenkkeilyllä rikki, niin sitten se olisi ollut rikki muutenkin. Eri asia joku korkeiden agilityesteiden hypittäminen oikein urakalla tai pitkien matkojen vedättäminen/asvaltilla juoksuttaminen.

   Poista
  3. Siis tarkotin vaan että kun nyt monessa postauksessa Bolt on agissa, lenkeillä, uimassa, treeneissä yms. Ja siis tietenkään ei voi ajatella niin että " se on vapaamuotoista liikuntaa, pentu saa itse päättää" , sillä bc tapauksessa ne ei varmaan ikinä edes lopettaisi :D Eli siis itse rajottaisin vielä pentuna just vaikka hyppyjä: vaikka pentu osaa ne ja tekee mielellään eikä satu niin eihän se voi tietää että isompana se saattaa kostautua..:/ Mutta en nyt väitä että olisit kunnolla hypyttänyt, se oli vain esimerkki :) Kunhan vain tuumailen :)

   Poista
 2. En nyt pysty vastaamaan kunkirjoitan kännykällä. Mutta käydään kerran viikkoon agissa ja videosta varmaan huomaat kuinka vähän me tehdään. Treeni kenttä on tien toisella puolella yms. En nyt hirveästi jaksa tehdä postauksia missä käydään vaa se meidän normi parin korttelin lenkki :D Saattaa vaikuttaa että ollaa todella aktiivisia, mutta hyvä niin. Kukaa ei saa sitten tietää kuinka laiskoja me oikeesti ollaan :D Mutta tosiaan kerran viikkoon agi treenit, muutaman kerran viikossa max 10min toko/temppu treenit. Koirapuistossa uimassa yms käydään todella epäsäännöllisesti ja kummaakaan paikkaan ei oo ees varmaa 300metriä :) Ja meidän on pakko treenata semi paljon että saa aivo jumppaa.. jos Bolt jossain itsensä rikkoo nii meillä sisällä ku juoksee rallia kissan kanssa! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3