tiistai 14. heinäkuuta 2015

Muistaako kukaan Sonin tassua?

 Tänään saapui viimeinen Zoo-plussan paketti. Paketteja tuli yhteensä kolme. Tässä postauksessa jokin saattaa ehkä oivaltaa jotain. Toisaan kaikkiaan tilaukseni sisälsi 20kg kuiva nappulaa, Nyt syötän Smillaa, mutta tulevaisuudessa siirryn Porta 21 ruokaan mikäli se vain sopii kateille. Sitten tuli 28kg kissan hiekkaa, Jubmo kissan vessa, koska Jaffa ei mahtunut kunnolla entiseen vessaan. Nyt on sitten kaksi vessaa, mikä on hyviä. XL Kissanvessan edus matto, 48 purkkia eri makuisia mousseja Jaffalle. Ja RC pehmeetä 12 pussia. Kaksi ruoka kippoa. Ja xs Flexi, joka on aivan super söpö.
 Koirien kanssa käytiin tänään taas uimassa ja koirapuistossa. Saatiin seuraa uimaankin, kun paikalle saapui kiharakarvainennoutaja, koiriksessaki kävi koira kavereita. Perjantaina Bolt pääsee taas mätsäröimään. En ole pitkään aikaa puhut Sonin jalasta (muistaako sitä enään edes kukaan) Mutta ens viikon maanantaina menen ylpeänä näyttämään sitä eläinlääkärille! Nyt se on (puutakoputtaen) vihdoin kunnossa!! Reikä on ollut nyt kauan kiinni eikä uloskaan ole tullut mitään pariin viikkoon. Tassu on normaalin lämpöinen ja Soni käyttää sitä normaalisti. (Voitte vaan kuvitella kuinka ilonen olen!!) Jos joku ei muista tai on uus lukija niin tammikuussa Sonin jalkaan meni tikku/keppi joka on vaivannut sen puolisen vuotta.. Niin monia antibiootti kuureja, leikkauksia ja kortisooni kuureja.. Erinlaisia mömmöjä laitettu suoraan reijästä sisään yms.. Tästä pääsee postaukseen milloin tämä tapahtu sillon en todellakaan tajunnut kuinka pitkä prosessi tämä olisi!









5 kommenttia:

  1. Onko sulle tulossa uusi kissa vauva?

    VastaaPoista
  2. Ääh on kyllä todellakin ollut pitkä prosessi o.o no onneks alkaa olla ohi! <3 sama tuli muuten mieleen, mitä ekalla komentoijalla, perheenlisäys?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep.. ja todellaki onneksi, kumpa olisi nyt oikeasti kunnossa. <3 Tuleeee <3 <3

      Poista
  3. Ihana kuulla, että Sonin tassu alkaa olla vihdoin kunnossa! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3