lauantai 6. syyskuuta 2014

sinivihreä unelma

 Sain vihdoin uudet hihnani! Ohuet greppi hihnat Sonille sininen ja Kodalle vihreä. Käyttiin Samun kanssa toissapäivänä ostamaassa nämä Dog&Cat.istä. Hintaa näillä taisi olla n.17€ kipale. Toivon vaan, että nämä ohuet kestää. Halusin siis ihan vartavasten ohuet hihnat kun ne hurtan mitä mulla on ollut yleensä käytössä tuntuu ikävältä, kun niissä aika terävät reunat ja on siis ns normi levyset.
 Ite rakastuin aivan täysin näihin väreihin ja tuohon kokoon. Pituutta hihnalla on 2m ja leveys varmaan 1cm. Ja nämä on myös mun ekat BGB lukolliset hihnat. Mitä tykäätte? Ja pidättekö enemmän ohuista vai paksuista hihnoista? Oleteko samaa mieltä että Kodalle sopii vihreä ja Sonille sininen <3 ? Ja joka kuvassa ihan tarkoituksella hihnat.

















8 kommenttia:

  1. On kyllä pojilla mageet hihnat nyt! Kerrassaan upeat:-)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavat hihnat :) miten oot saanu sonin turkista tuommoisen ns. Pörheän ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja Sonilla on luonnostaan tuollainen ärsytävä pystyturkki :D On kovempi homma yrittää saada turkki alas.

      Poista
  3. DC gripit on parhaita. Itellä on niin lite kuin normikin ja kummatkin on kivoja. Noi värit on kyllä ihanat!
    Pakko sanoa että ehkä turhan monta kirjotusvirhettä kannattaa tsekkaa teksti :-)

    VastaaPoista
  4. Osallistutko ensi vuonna koiramestareihin, taas Sonin kanssa ? Vai Kodan ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijon ainakin yrittää jos vaan sitä järjestetään ens vuonna,mutta olen sillon jo 17v. ja koiramestareissa on 16v. max ikä.. :/ Ja oon itekki miettinny et kummankaa menisin, ja en tiedä :D Toisaalta Somppa kun sen kaa on omalla tavalla helpompi opetela uusia juttuja. Ja se ois tuttu ihmisille. Mut Koda ois taas ihan uus vekkula jolla omat kujeensa, niin toisaalta sen kanssa olisi kiva päästä :D Eli en siis tiedä:D

      Poista
  5. Moikka :-) yritin kattoo voiko sulle lähettää facebookissa viestiä, mutta ei pystynyt.
    Olisin vaan kysellyt missä seurassa harrastat/treenaat :) ite asun Sipoossa ja harrastan PORSK:issa mun ensimmäisen oman koirani Nalan 8kk, kanssa ! Mietin vaan jos joku kerta olis poitsut tarvinnu vaikka jossain siellä päin leikkiseuraa ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3