tiistai 30. syyskuuta 2014

koira edestä, koira takaa, koira istuu, koira makaa

Pitkästä aikaa täällä taas suuren määrän kuvien kera. Eli kuvia on paljon toivottavasti jaksatte katsoa, on treeni kuvia ja sit ihan muuten vaa poseeraus kuvia. Oltiin eilen kentällä treenaamassa poikien kanssa. Sonilla kun on lauantaina koe Lohjalla. Harmittaa kun tuli tuomarin vaihdos.. Sonilla kaikki muuten ok paitsi tunnari ja luoksetulo on mikä on.. Ruudusta on tullut kiva, johon juostaa jo kovaa vauhtia. Kodallekkin kokeilin ruutua ja tajus sen tosi nopeesti. Toisin kun avoimen luokan hypyn (hyppy, istu, hyppy) sinne oli niiiin vaikeeta laittaa pyllyä maahan.. Muuten oli tosi kivat ja iloset treenit.  Kodalle yrtitän reenata vähän suorempaa seuraamista ja sit kesken eräsena on luoksetulo, paikkamakuu(?), hyppy. Sonilla kesken on luoksetulo (oon viimeset melkein 2v yrittäny sitä takoo sen päähän)ja tunnari. Ja lauantaina näkee sit miten ruutu menee, tunnari tulee menee nollaks.  Mutta Sonin kokeesta sit lauantaina tai sunnuntaina, tavoitteena ois edes saada tulos!
Nyy kun on tullut muutamia lukijoita, nii jos on jotain kysymyskiä niin voin tehdä kysymys postauksen kysymyksiä voi laittaa vaikka tähän postaukseen. Ja kiitos ja kumarrus kaikille lukijoille, saa antaa palautetta että saan ehkä parannettua blogiani.




































6 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kysymyksiä:
    Miten olet opettanut koirillesi seuraamisen? Voitko joskus tehdä jotain opetuspostauksia? Mikä on haastavinta Sonin tai Kodan kanssa? Entä mikä helpointa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksisrä! :) Vastailen varmaan seuraavastta postauksessa, kun ei näitä taida tulla enempää.. Olisko ideoita millaisen opetuspostauksen haluaisit, kuulostaisi kivalta yrittää toteuttaa.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3