tiistai 14. toukokuuta 2013

vaihtelua tavalliseen arkeen

Huokaus ja helpotus! Kisu on turvallisesti kotona! Haettiin Miina eilen Tolkkisenkissatalolta, jonne se oltiin perjantaina viety. Miina oli kuulemma lähtennyt seuraamaan jotain kahta tyttöä kotiin asti ja he olivat Miinan viennyt kissatalolle. Meniin hakee sitä nii Miina tuli heti kehräten mun luokse ja puris ja pyöri ympyrää vaa. <3 Nyt Miina nukkumassa onnellisena Manun vieressä.

Mulla on ittelläni jalat iha kipeet ku pääsin eilen piiitkästä aikaa ratsastamaan. Oli kyl ihanaa, paitsi et se jol menin oli läski pieni issikka :D Joka ei liikkunnu mihinkää.. Mut kivaa oli!

Sonilla tänää illal tokokoe, joten kaikki pitää peukkui pystys tos n. klo 18 :) Toivotaa et se vika ykköstulos tulis nii saisin tai Soni sain TK2 <3 Tänää pitää viellä kerrata Sonille hyppy, ku se ei jää istuu vaa tulee suoraa takasin -.-" Nii nyt pitää viel ottaa ennen koetta hyppy ja palkata siitä ku se jää sinne istumaa! Ja toivon et se ees täl kertaa pysähtyis luoksetulossa ku se ei oo viel kertaakaa pysähtyny kokees vaa juossu suoraa luokse :D Mut toivotaan parasta ja pelätään pahinta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3