tiistai 25. lokakuuta 2016

Kisa kentätä täältä tullaan

 Se alkais olee siinä. Nimittäin avoimen luokan liikkeet alkaa olee hanskassa, hieno säätöä tarvii vielä, mutta nyt jos kokeesee menis nii kyllä sieltä tulos tulis. Jäävissä Bolt saattaa olla huolimaton ja tehdä väärän liikkeen, mutta useimmiten menee oikein. Ruudussa tarvitaan vielä varmuutta matkaan ja se että se menisi keskelle... Bolt jää lähes aina vasempaan etureunaan, ja maahan mennessä etu tassut tulee ulkopuolelle. Kierto on ok, mutta vauhtia voitaisi lisätä.

Käytiin lauantaina Iiriksen kanssa Huvi hurtan areenalla treenaamassa, hyvin Bolt keskittyi uusista hajuista huolimatta. Olisi kiva päästä johonkin möllitokoon tai mölli-rallytokoon vähän kattomaan että miten sitä toimitaan paineen alla.En tiedä startataanko tän vuoden puolellavielä, mutta viimeistään alku vuodesta ollaan kisakentillä Boltin kanssa. Myös kultasilla joko joulukuussa tai alkuvuodesta ollaa rally-tokon kisakentillä.


Sit pitäis päättää mihin seuraan haluan yrittää päästä jäseneksi, että voisi alkaa suunnittelemaan agilitya vähän vakavammin. Toki AINA on hiomista, mutta kyllä sitä vois alkaa Boltiia agin virallisiin ilmoomaan ku 12 keppeäkin sujuu jo.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3