sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Irtiotto arjesta

 Sinnne meni syysloma... Syyslomalla oli mun ekat ratsastus kisat. Kävin neljä kertaa tallilla. Treenasin koiria. Kävin Ristiinassa, ja veljeni kävi meillä. Kultaiset kävi mummolassa.
 Tallilli käymisistä olenkin jo postauksia tehnyt, treeneistä teen pian erillisen. Viikonloppu oltiin Samun ja Boltin kanssa Ristiinassa, mun iskän luona. Matkat Bolt jaksoi super hienosti, perjantai iltana käytiin koirapuistossa purkamassa Boltilta vähä energiaa. Silä meille oli kaksi kaveria, ja vaikka toisella koiralla olikin juoksut nii hienosti olt kekittyi leikkimään toisen koiran tai pallon kanssa.
 Lauantaiina käytiin kuvailemassa, oli ihan kamalan kylmä joten kuvia ei paljoa otettu. Lauantaina iltana Bolt jäi yksin iskän luokse ja yllättävän nätisti oli ollut. Toki oli tullut omineen neuvoineen huoneesta ulos ja katellu keittiön pöydällä maisemia, mutta ei ollut syönnyt mitään.
 Sunnuntaina ennen lähtöä käytiin taas heittelemässä palloa, ja sitten alko kolmen tunnin bussi matka kotiin. Bolt oikeesaan nukku koko matkan, loppussa vähän kerjäs rapsutuksia. Äiti tuli hakemaan meitä bussi asemalta kultaset kyydissä, ja Koda taas pisti oman shownsa pystyy... Se vaan örisi ja Bolt menee pitkin autoa sitä karkuun... argh! Koda siis tekee tota jos sen elämässä tapahtuu muutoksia, tai välillä rankkojen näyttely päivien jalkeen. Se vaan murisee Sonille ja Boltille, ei näytä hampaita eikä käy kiinni, vaan murisee...
 Nyt kaikki tuhisee jo täydessä unessa mahat täynnä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3