torstai 12. marraskuuta 2015

ex poikaystävä....

Minulle elämässä tärkeää ystävien lisäksi perhe, perheeseeni kuuluu tietysti äiti, iskä ja sisarukset. Mutta se oma perhe on minulla jo hetken ollut, olen jo vuoden asunut poikaystäväni kanssa, anteeksi korjaan kihlattuni kanssa yhdessä. Joten tällä hetkellä perheeseeni kuuluu Samu, SoniKodaBoltJaffa ja Fanta.


Ajattelin tänne tulla päivittämään isoa asiaa elämässäni, sillä nyt tuntuu kuin elämä ja perhe olisi kokonainen. Tänään 12.11.2015 oli minun 18-vuotis syntymäpäivä. Aamusta menin Jennin kanssa puoli yhdeksäksi kouluun, vaikka koulu alkoi kello 12. Minulla oli 10-10:30 auditointi palaveri, mutta ennen palaveria värjättiin minun hiukset. Ja auditoinnin jälkeen laitettiin vielä tyveen väriä. Siitä perämiehentielle kouluun.. Päästiin vähän vaille klo 16 koulusta, lähdettiin Jennin kanssa kävelemään kaupunkiin mäkkärin kautta. Käytiin muutamassa kampaamossa etsimässä työssä-oppimis paikkaa. Siitä Jenni lähti bussilla kotia päin ja minä kävellen kotiin, soitin Samulle että tulee koirien kanssa minua vatsaan. 


(Ystävälleni laittama viesti)
-Oli syksyinen pimeä ilta. Rakkani tuli minua vastaan koirieni kanssa. Hän viittoo jo vähän matkan päästä että käännytään puistoon. Mentiin penkin luokse niikuin yleensä, Samu sytytti tupakin. Emme istuneet penkille, koska se oli märkä. Ja niin se kävi, hän polvistui ja avasi korurasian.-

12 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3