torstai 2. huhtikuuta 2015

Yksi FBI ja toinen on aivan Out of control


 Tänään aamulla koirat ulos ja odottelee, että kello olisi 10:30 jolloin lähdin kävelee poikien kanssa kaupunkiin. Kaupungissa näin Ronjan ja Noksun, jäätiin sinne sit odottelemaan että Ronjan isä tulisi hakee meitä ja lähdettiin kohti Järvenpäätä. Järvenpäässä mentiin Petpost -nimiseen liikkeeseen ostamaan JuliusK9 valjaita. Rakkautta ensisilmäykseellä!
 Sonin piti saada Draama Queen teksti, mutta koska siellä ei sitä ollut niin Outo Of Control sopii Sonille ihan yhtä hyvin. Ja Koda on Päällikkö! Mietin myös Fast And The Furious tekstiä, kun se on Kodan oikea nimi.
 Valjaat oli 49,90€ "välipala" maksoi 13€ ja teksti vähän päälle 4€.  Sonin ja Noksun valjaat on kokoa 2 ja Kodan valjaat kokoa 3. Vähän Kodan valjaat on isot, mutta ei häiritsevästi ja kokoa pienempi ois ollut liian pieni.
 Mitä tykkäätte valjaista? Sopiiko värit ja teksti? Onko teillä Julius valjaita, jos on niin mitä tekstejä?


Yksittäis kuvat ©Ronja <3


1 kommentti:

  1. Tykkään kuvista, paitsi Nokin ilme ja korvat xD Voi poikaa <3 Mut oli tosi ihana päivä ;) Vois viel joku kerta kuvata sillai et Sonil ja Kodal vaa valjaat pääl ettei huivei ja pantoi? Ahhhh oon nii rakastunu noihi valjaisii, tuijotan niit vaa koko aika :Dd

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3