torstai 2. huhtikuuta 2015

Yhteistyössä Unelmalemmikit


 Viime perjantaina minulle saapui ensimmäinen yhteistyöaketti joka sisälsi lelun ja nameja. Oli todella kiva avata paketti. Koiratkin oli ihan todella innoissaan. Käytössä en ole saannut viellä kuvia, koska täällä kokoajan huono keli.
 Tämä lelu motivoi todella hyvin koiriani. En tiedä johtuuko siitä, että se näyttää dummylta. En ole varma onko tämä vesilelu? Lelu ei vingu, mutta kun siitä painaa niin se tyhjenee ilmasta ja siitä kuuluu vähän ääntä. Ongelma on se että, Soni ja Koda tykkää lelusta todella paljon joten olen pitänyt sen treenileluna.. Mutta tällä lelulla on todella vaikea leikkiä koiran kanssa, kun ei ole mitään kahvaa yms. Mutta mikäli tämä on vesilelu niin sitten se on ihan oiva lelu ilman kahvaa.

-Vaikea leikkiä koiran kanssa
-En saa selville onko vesilelu

+Koirat tykkää todella paljon
+Hyvän kokoinen ainakin kultsun suuhun.
+Lentää hyvin

 Sitten tuli tälläinen namipatee? En saannut ihan selville mikä tämä on enkä ole vielä avannut sitä ettei mene huonoksi. Kun tosiaan en ole päässyt kunnolla treenaamaan pariin päivään. Tässä ei ollut suomeksi eikä englanniksi tuoteselostetta. Joten päättelin, että tämä on jotain namia purkissa. Tästä en siis sano plussia ja miinuksia kun en niitä tiedä, mutta olen satavarma että pojat tykkää :D Ja suomen kielinen tai edes englannin kielinen tuoteseloste olisi kiva.
 Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä namuja. Maistuu todella hyvin pojille (mikäpä ei...) mutta nämä namut parempia vähän pienemmille koirille. Mun pojat kattoo mua ihan hölmistyneenä jos annan yhden tälläisen.. :D Mutta pienelle koiralle nämä voisi vielä puolittaa ja olisi paljon namuja! Namit on todella pehmeitä, ainakin ennenkuin on kauan ilman kanssa tekemisissä.

-Vähän pieniä isoille koirille
-Voisi tulla mini-grip pusseissa, jotta saisi ilmatiiviiksi

+Maukkaita
+Pehmeitä
+Hyvän tuoksuisia (koiran mielestä)

3 kommenttia:

  1. Ainakin tommosia samanlaisia on kuvissa, joissa koira ui :D Tai niissä on käsilenkki, mut muuten samanlainen....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Täytyy koittaa jossain lavuaarissa et kelluuko :D

      Poista
  2. Lelun nimi ainakin viittaa siihen, että olisi tehty paloletkusta, joten veikkaisin, että on kelluva. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3