sunnuntai 1. helmikuuta 2015

ikinä ei mee kaikki putkeen

 Kasvattaja lähtee ensiviikolla thaimaaseen ja mulla oli mahis antaa sille joku kuva minkä tuo taulunu takaisin. Kuva piti olla viimeistään ens ti Saaralla joten tänään muistin sen ja äkkiä ulos huonoon säähän ottamaan muutama kuva. Puoltuntii oli aikaa laittaa hiukset ja vaatteet ja ottaa kuvat. Niistä tuli iha ok, kuvat.. Samu ja Soni nyt näyttää vähän masentunelta mut ei voi mitää :D Tosiaan neljältä oli tapaaminen koirapuistossa jossa kerettiin olemaan vajaa puoltuntia kunnes lähdettiin sairaalaan.. Ehkä me ei enää mennä koirikseen ku siellä aina sattuu jotain.

Tosiaan Koda ja yks Paavo otti yhteen ja menin väliin ja jommankumman hampaanjälki nyt kädessä.. Ei siinä muuten ois ollut mitään, mutta kammoksuin ajatusta että mulle laitettais tikki.. Just tänää otin Sonilta tikit pois ja kappas vaa sain sit ite tikin.. Lääkäri anto mukaa myös tikkiveitsen ja sano et poista sit viikonpäästä, kun kerroin että olen ottannyt koiraltakin tikkejä pois.

Sen verran tää hankaloittaa elämää, että ens viikol alkaa asiakaspailvelu ja mä en kyl pakosti uskalla ainakaan leikata tällä kädellä. Tikki siis tottakai oikeaasa kädessä...

2 kommenttia:

 1. Oikeesti vähä ihanat noi kaks kuvaa! :) noni, teil ei kyl iha ku elokuvis oo menny :\ ilmeisesti ei kumminkaa koirille käynyt kuinkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   juu ei oo ei.. ja kummallemmaa koiralle ei tullu mitää.. Kodan turkis oli vähän verta mut luultavasti vaa toisen koiran suusta tullu

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3