keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Onnellisuuteen ei paljoa vaadita.


Käytiin eilen Samun ja haukkujen kanssa linnamäellä vähän juoksuttamassa koiria. Aluks oli aan tarkotusmennä normi päivälenkille ja vähän kuvailla samalla, mut Samu sit ehdolli jos mentäis linnamäelle. Sepä olikin hyä idea! Ei mennyt kauvvaa kun Soni näki kaksi kultasta vähän matkan päässä, joten heihei. Onneksi toisten koirien omistaja huutaa " Ei haittaa!" Joten päästin Kodankin moikkaamaan. Koda alko sit isottelee toisella s´melkein samanikäselle urokselle, joten huusin "KODA!!"  Heti tämän huudettua toisten kultasten omistaja kysy multa "Ootko sä Johannan puolsisko?" :D Tää oli niin huvitavaa. Ja siis kyllä olen. Hän oli siis ollut Jossun kannssasamassa työpaikassa viime kesänä.

Soni ja Koda totteli yllättävän hyvin koko reissun ajan. Tuli melkeimpä aina luokse kunkuuli kutsun. Pari kerkaa Koda kyllä kävi vähä pidemmällä, en tiedä menikö jonkun perässä vai miksi, se jää mysteeriksi. Onneksi tulee aika nopeesti takas muutamien kutsujen jälkeen.

Yritettiin ottaa kaikista seisotus kuvat, mutta Sonista on aina yhtä hankalaa saada hyvää kuvaa. Ainkaanilman namia ja jos ei ole trimmissä niin varsinkin kaula näyttää kamalalata. Kodankuvia en julkaise koskavarjot osi niin sopivasti, että näyttää aivan tosi lihavalta :O :D

5.4.13 On mun ja Sonin eka kaverikoira tapahtuma, musti ja mirrin järjestämässä mätsärissä. Olisi tarkotus osallistuamätsäriinmyös Vertin ja yhden Fia kultasen kanssa.

Ja viellä viimiseks ihania uutisia: Sonin sisko Alma sai eilen 9 pentuu  <3 Mulla alkaa ens viikon maanantaina kahen kuukauden tetti. Tettipaikkana yllätys yllätys Kennel Willowfield`s <3







Miun epäryhdikäsÄiJä <3 4,3v








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3