keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Fia Fieras Hauwa




 Torstaina Noora tuli hakemaan mua "töistä" ja lähdettii ai niin upealla mautolla hakemaan mun koirat ja sit tallille. Vähä arvelutti miten Koda käyttäytyy talilla, kun viimeksi oli ihan pikkusena eikä sillon saannut olla oikeen vapaana. Koirat pääsi siis suoraa vapaaksi, kun mautosta päästiin ulos. Soni on aina käyttäytynyt hyvin tallilla. Ainut pahe on koiven nostaminen tallin etupihalle. Jota ei saisi tehdä, mutta mistäs se sen ymmärtäis.. Kodakin oli nätisti sen ajan ku puettii Igor. Tai siis Noora puki :D Kun Igor oli valmis meitsi hyppäs kärryille ja Noora meni irrottamaan Igorin. Lähdettiin liikkeelle, ennenkun Noora kerkes kärryille huomasin että Koda oli mennyt ponnylaan!!! (Ponnyla= Aitaus jossa asuu neljä settistä, jotka ei pidä koirista) Minä huudan hysteerisesti Kodaa samalla ku yritän ohjailla ponia ja Noora yrittää ohjata Kodaa oikeeseen paikkaan et pääsis pois sieltä hengissä.
Koda yritti hypätä aidan yli huonolla menestyksellä.. Onneksi jäi siihen aidan lähelle seisoskelemaan niin Noora sai ohjattua Kodan aidan ali. Yrtinin kutsua Kodaa mun luokse, mutta ei se reppana uskaltanu ohittaa aitausta enää vaan meni istumaan tallin ovelle.. Noora otti riimun narun ja talutti Kodan mun ja Igorin luokse. En siis ollut missään vaiheessa voinnut pysäyttää ponia. Noh.. Koda pääsi aika lähelle meitä ja pääsi vapaaksi ja Noora kärryille. Loppu lenkki meni oikein mukavasti. Koda kiers kärryt kaukaa ja Soni oli oma itsensä, eli ravailee ihan kärryjen vieressä hetken aikaa ja sit yhtäkkiä ottaa kauheen spurtin kunnes kiertää taas kärryt ja tulee ravailemaan kärryjen viereen mun puolelle. Lenkin jälkeen takasin tallille, Igorin riisuminen ja heposten ruokinta ja kotiin.

Sit aivan toiseen aiheeseen! Tässä on Fia. Fia on 1,9v. Fia on tulossa elämänsä ensimmäistä kertaa mätsäriin 5.4 Porvooseen. Minä siis esitiän ja treenailen, tavoitteena joskus oikeaan kehään. Ja ei en ole viemässä tällästä karvakasaa, vaan trimmi on sunnuntaina. Toivottavasti saan sitten vähän edustavamman seisotuskuvan. Fia on täydellin landepaukku, viettää suurimman osan ajastaan vapaana ja käsitykseni mukaan tykkää kuraojista.. Katotaan mitä tästä tulee. Postailen kyllä jatkossa Fiastakin, jos teen sen kanssa jotain. Nyt ollaan reenailtu kaksi kertaa seisomista ja ravaamista. Yllättävän hyvin on tyttö homman tajunnut, mitäny ryhti puuttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3