torstai 24. lokakuuta 2013

Lutakon toisella puolella

Anteeksi tämä kirjotus väli. Viime viikko oli syysloma ja oltiin poikaystävän kanssa mun isän luonna. Sieltä kuvia myöhemmin.. Mutta viime viikonloppu tuli vietettyä virossa. Lauvantaina ja Sunnuntaina oli koiranäyttely. Koiria oli mukana Liinu, koda ja Mimi. Perjantai aamupäivästä lähdettiin Saaran kanssa ajamaan Helsinkiin. Odoteliin laivaa varmaa joku 1-2h. Laivaan päästyä alkoi kahden tunnin laiva matka. koirat jäi autoon odottamaan. Mentiin Saaran kanssa sisovaan pöytään syömään, kyllä on laatu huonontunut.. Maihin päästyä hotelillille ei ollut pitkä matka, mutta navi vähä sekoili.. Ilta menikin sitten koirien siistimisessä. La aamuna erittäin pirteänä ylös ja aamupalalle. Näyttely paikalle oli reilu 100km. Ja minä tottakai nukuin automatkat. Koda meni ekana kehään ja EH.lla pihalle.. Sit sai odotelle et Mimi pääs ja Mimmuli sai ERI.n ja sijottui toiseksi.. Eli Serti nenän edestä.. Liinu Valioitui VET ERI SA SERT VSP VETSKU!! Mimi sijottui viellä PN.kehässäkin oisko ollu 3. Sit vaa takas hotellille ja jätetii koirat nukkuu ja lähdettiin kauppaan. Ilta menikin sit aika nopeesti, koirat ilta lenkille ja ruokaa ja nukkumaan. Sunnuntai aamulla taas ylös ulos ja aamupalalle. Tai Saarahan nuo koirat aamulenkillä käytti ku mä nukuin.. Sit taas reilu 100km näyttely paikalle ja se päivä alko aika samalla tavalle Koda EH.lla pihalle.. Mimmui sai taas ERI ja Liinu sama ku eilen, mutta ihän se sitä sertiä enään tarvinnut. Mimi sijoittui luokassaan 3. ei SA. Jäätiin kattoo näyttelyy hetkeks ja sit kuvattiin koirat ja käytiin koirapuistossa. Kun oli aikaa ku lautta lähi vasta puol8. Siellä oli kiva koirapuisto, sieltä löymy mm. A.este, puoli ja hyppy esteitä. Koirapuistoilun jälkeen laivaa odottelemaan ja nokka kohti suomea. Kuvia tuli vähän huonon sään takia..

Lauvvantaina ois tarkotus mäntsälän möitokoon mennä vähä tokoilemaan :) Saa tulla moikkaa jos sinne joku myös tulossa. Ja mitä ihmettä viimeksin kun kävin täällä niin lukijoita oli 32 ja nyt 29?? johtuuko pitkästä kirjoitus välistä vai mikä mättää? Osaako joku eistä lukijoista korto tai valaista mistä voi johtua niin voin yrittää parantua!  :) kuvia iskän luolta tulee varmaan ensi viikolla.

Huomenna meen koulun jälkeen hakemaan ex hoitokoiran päivähoitoon :) Jos sää sallii nii KUVAIKUVIAKUVIAA :3 Ja viimenen juttu.. En ois uskonnut että naapurimme jolla on mm. Napolinmastiffi joka on 8kk pyytää MUN kouluttaa sille mm. hihna käytöstä. Tänään kävin ekaa kertaa lenkillä ja hyvin meni, haukku oli kylläkin vähän perässävedettävää mallia. Siitäkin lisää jos saan kuvia. Ja mikä parasta koirien omistaja on jopa "melkein" julkkis. Eli (melkin) julkkis pyys mua kouluttaa sen koiraaa!! :D










4 kommenttia:

  1. Ihmettelen, kun Koda sai EH:ta. Se on kuitenkin niiiiin upea<3 :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! Kodalla on aika ahdas taka liike luultavasti johtuneen lonkasta.. :/ (B/D) Ja toisena päivänä luki jotain huonoista lihalsista ja että ei liiku hyvin yms.. Noh onneks Kodal viel aikaa kehittyy ja pärjätä :)!

    VastaaPoista
  3. Onkos teillä nyt näyttelyitä vielä tälle vuodelle? =)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3