keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Näytelmää näytelmän perään

vähä myöhässä.. Mut 7.9 oli Vantaan Let`s go näyttely jossa Koda oli Jun EH 3 vein myös Mimin Nuo ERI 1. Arvostelut on Saaralla mut sen muistan et Kodalla oli suora etuosa ja liian pysty olkavarsi yms. :D 8.9 oli kultsujen erkkari Lahdessa jossa oli ihan tarpeeks koirii mukana oli Koda,Iitu,Liinu,Mimi,reiska,Tahvo,Remo,Alma.. Koda oli Jun Eri.. Vein myös Reiskan, Tahvon, Mimin ja Liinun. Tarkotus oli mennä jälkeläis luokkaa ja kasvattajaluokkaa mut kehät
parituntii myöhäs nii lähettii sit.. Kaikki ihan väsyjä. Maanantaina menin Saaralle kuvaa koirii ku oli nii monta sukulaista kossa. Ens vkl olin Porvoon kr. ja siel Koda pääsee ekaa kertaa jh. kehää. Saasnähä miten menee.
Iitu



Koda

Koda (karvaton)



Mimi

Reiska

iitu, Tahvo, Koda ja Reiska


Liinu


Reiska
Liinu





Kodan onneton häntä




6 kommenttia:

  1. Hyvinhän teillä on mennyt... :D Onnittelut. Oma koirani oli Let's Go:ssa kultsu-urosten junioriluokassa ERI1 SA ja sunnuntaina JUN Eri joten ei voi olla pettynyt. Tuletteko Kodan kanssa Hyvinkään ryhmikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea siitä jun eri1 mikä oli tämän koiran oikea nimi :)

      Poista
    2. Mun koira on virallisest Majik Kind of Sneezy, kutsumanimeltään Sneezy

      Poista
  2. olin katsomassa GR:n erkkaria, mahti hyvännäkönen toi Reiska, jykevä runkoinen! Ja tunnistihan sitä monta (lähinnä koiria) keiden kuvia nähny golden ringin fb-sivuilla :) sulla on kiva blogi ja hienot koirat!

    VastaaPoista
  3. Mun koira on majik Kind of bashful

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3